Σ΄ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις και δημιουργία στο επιθετικό κομμάτι Πανσερραϊκός και Ατρόμητος δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα να αναδειχθούν ισόπαλοι (0-0) για την 24η αγωνιστική της Super League. Από έναν βαθμό μοιράστηκαν οι δυο ομάδες που ισοβαθμούν στους 24 πόντους, με τους Σερραίους που ήταν πιο απειλητικοί στον αγώνα να βρίσκονται στην 8η θέση και τους Περιστεριώτες να ακολουθούν στην 9η.

"Φτωχό" σε ευκαιρίες το πρώτο μέρος μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Ατρόμητου

Ισορροπημένα ήταν τα πρώτα λεπτά ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και ΟΦΗ ενώ αυτό που πρωταγωνιστούσε ήταν οι δυνατές "μονομαχίες" που δεν επέτρεπαν στο παιχνίδι να αποκτήσει καλό ρυθμό. Ο Πανσερραϊκός όσο κυλούσαν τα λεπτά, είχε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του ενώ η μόνιμη απειλή στα καρέ των φιλοξενούμενων ήταν ο Άλεξιτς. 

Καμία από τις δυο ομάδες δεν έφτανε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, με την πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης να σημειώνεται στο 26ο λεπτό από τον Ουάρντα ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσιντώτα. Οι φιλοξενούμενοι δεν πίεζαν ιδιαίτερα επιθετικά και ούτε έδειχναν να έχουν τις λύσεις για να απειλήσουν την εστία του Χόβαν. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη ευκαιρία και έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες (0-0).

Καλύτερος ο Πανσερραϊκός, έμεινε... όρθιος ο Ατρόμητος στις Σέρρες

Ο Πανσερραϊκός μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος ενώ είχε καλή ευκαιρία στο 51ο λεπτό με τον Στάικο ο οποίος εξαπέλυσε ωραίο μακρινό σουτ το οποίο κατέληξε λίγο πάνω από την εστία του Τσιντώντα. Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και είχαν τα ηνία ωστόσο τους έλειπε το γκολ. Στην πρώτη καλή επιθετική ενέργεια των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι, ο Κουέν απείλησε με δυνατό σουτ υποχρεώνοντας τον Χόβαν σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Οι δυο ομάδες όσο κυλούσαν τα λεπτά, ανέβαζαν τις γραμμές τους όμως δεν δημιουργούσαν ιδιαίτερους κινδύνους στις μεταξύ τους άμυνες ενώ προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με σουτ. Στο 78ο λεπτό, ο Έντερ δοκίμασε τα πόδια του και επιχείρησε σουτ το οποίο και μπλόκαρε εύκολα ο Χόβαν ενώ ένα λεπρό αργότερα, ο Πανσερραϊκός... απάντησε με κεφαλιά του Άλεξιτς η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Τσιντώτα.

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ο Πανσερραϊκός ήταν η ομάδα που κυριαρχούσε και πίεζε φτάνοντας σε δυο καλές τελικές στο 86ο και 90ο λεπτό με πρωταγωνιστές τους Γούλερι και Άλεξιτς οι οποίοι απείλησαν την εστία του Ατρόμητου χωρίς όμως να στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Ντανκερλούι, Πεταυράκης, Στάικος (85' Μορέιρα), Ουεντραόγκο, Τόμας, Ουάρντα, Χατζηστραβός, Άλεξιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ. Κούντε, Φριντγιόνσον, Κούεν (73' Βρακάς), Ρομπάι, Κεσχρίντα, Αντζιέλσκι (73' Βέργος).