H εντυπωσιακή εξέλιξη του Φώτη Ιωαννίδη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την τελευταία διετία μόνο απαρατήρητη δεν περνά ακόμη και σε συλλόγους των πέντε κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Και το καλοκαίρι αναμένεται “καυτό” αναφορικά με το ενδεχόμενο πώλησης του διεθνή επιθετικού από το “τριφύλλι”.

Παρά το γεγονός ότι η τιμή πώλησης που έχει ορίσει ο Παναθηναϊκός για τον Ιωαννίδη πλησιάζει τα 20.000.000 ευρώ, το συγκεκριμένο ποσό δεν φαίνεται να αποθαρρύνει το ενδιαφέρον συλλόγων της La Liga και της Serie A, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η ισπανική “Mundo Deportivo”.

“Ιωαννίδης, το μαργαριτάρι του Παναθηναϊκού και της Ελλάδας”

Με άρθρο-ύμνο για τον Φώτη Ιωαννίδη, η ισπανική εφημερίδα χαρακτηρίζει τον άσο του Παναθηναϊκού “μαργαριτάρι του ελληνικού ποδοσφαίρου” και υποστηρίζει ότι ο διεθνής στράικερ βρίσκεται για τα καλά στα ραντάρ όχι μόνο της Σεβίλλης, αλλά και της Αταλάντα. Κι όλα αυτά λίγες μέρες μετά τις πληροφορίες στην Πορτογαλία που αναφέρονταν σε έντονο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cy5bpt3scyy9)

“Η Σεβίλλη ενδιαφέρεται για τον Έλληνα επιθετικό Φώτη Ιωαννίδη, που θεωρείται η φετινή αίσθηση του ελληνικού ποδοσφαίρου λόγω των συγκλονιστικών του αριθμών στις τάξεις του Παναθηναϊκού, όπου έχει ήδη 20 γκολ και επτά ασίστ σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις”, αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

“Σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο, Μπρούνο Αντράντε, η Σεβίλλη και η Αταλάντα είναι δύο από τις επιλογές που παρακολουθούν τον 24χρονο επιθετικό για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία κοντεύει να χάσει το μεγάλο αστέρι της Βίκτορ Γκιοκέρες, τον οποίο θέλουν πολλές μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη”.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cxch8izfkht5)

Η “Mundo Deportivo” υπογραμμίζει πως ο Παναθηναϊκός είναι ανοικτός σε προτάσεις για τον Φώτη Ιωαννίδη, λέγοντας πως οι “πράσινοι” θα ήταν ικανοποιημένοι με ένα ποσό των 15+5 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Έλληνα φορ.