Το ποδοσφαιρικό ντέρμπι αιωνίων σχολιάστηκε στην εκπομπή του… ερυθρόλευκου, Γιώργου Λιάγκα, με τον γνωστό παρουσιαστή να απευθύνεται στην συμπαρουσιάστριά του, Ελένη Βουλγαράκη και να ρίχνει χιουμοριστικό “καρφί” του για τον σύντροφό της -και επιθετικό του “τριφυλλιού”- Φώτη Ιωαννίδη.

Ο επιθετικός του πρασίνων βρήκε δυο φορές δίχτυα στο “Γ. Καραϊσκάκης” στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του του Ολυμπιακού (1-3), ενώ λίγες ώρες μετά πόσταρε μια φωτογραφία, για να ευχηθεί χρόνια πολλά στην σύντροφό του, Ελένη Βουλγαράκη, για τα γενέθλιά της.

Έχοντας τη Δευτέρα (11.03.2024) την Ελένη Βουλγαράκη στο πάνελ της εκπομπής τους, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να αναφερθεί στο θέμα, να εκφράσει την πικρία του για την βαριά ήττα του Ολυμπιακού αλλά και να εκφράσει τη χαρά του για τις όμορφες στιγμές που περνάει το ζευγάρι.

“Θέλω να σου πω κάτι, που σε κοιτάζω τόση ώρα. Σε μισώ” είπε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας στην Ελένη Βουλγαράκη, με την ίδια να αποκρίνεται: “Είναι πολύ βαρύ αυτό που είπες”.

Διαβάστε ακόμα: Ιωαννίδης: Ευχήθηκε στη Βουλγαράκη για τα γενέθλιά της με τρυφερή ανάρτηση στα social media!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czqv341oa70x)

 

“Είναι πολύ βαρύ το 3-1 μέσα στο “Καραϊσκάκης”. Εσύ το έβαλες. Τα δύο τα έβαλες εσύ”, πρόσθεσε ο παρουσιαστής και σχολίασε την τρυφερή φωτογραφία που έβαλε ο Φώτης Ιωαννίδης, εκφράζοντας τη χαρά του, που η συνάδελφος του είναι καλά στα προσωπικά αλλά και τα επαγγελματικά της.

“Θέλω να πω κάτι, γιατί δεν θέλω να μιλάμε γι’ αυτό. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, γιατί ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες, οι ίδιοι που έστειλαν εχθές συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που θα κατακρίνουν και θα πάρει η μπάλα κι εμένα.

Επειδή δεν αξίζει στον Φώτη να κρίνεται για την προσωπική του ζωή, γιατί είναι πολύ σοβαρός αθλητής, του αξίζει να κρίνεται μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι. Είμαστε ήρεμοι και μπορεί αυτό να βοηθάει” σχολίασε η Ελένη Βουλγαράκη.