Ο Φώτης Ιωαννίδης... βγάζει μάτια και διανύει την καλύτερη του σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο και προσελκύει το ενδιαφέρον των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Το όνομα του Έλληνα διεθνή στράικερ έχει συνδεθεί με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες ενώ φιγουράρει και στο πρωτοσέλιδο της Record η οποία αποκαλύπτει ότι βρίσκεται στα... ραντάρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πολλοί οι... μνηστήρες, ακόμη ένας ήρθε να προστεθεί στην λίστα!

Παναθηναϊκός: Πρωτοσέλιδο στη Record ο Ιωαννίδης που βρίσκεται στα... ραντάρ της Σπόρτινγκ

Σειρήνες από... Πορτογαλία για τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας επιθετικός που κάνει πράγματα και... θαύματα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να φέρεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο της τον φορ του "τριφυλλιού" ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου σύμφωνα με τη Record της οποίας βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο. 

iwannidhs-prwtoselido

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ έχει στη λίστα της τον Ιωαννίδη για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της σε περίπτωση που αποχωρήσει από τα "λιοντάρια" είτε ο Βίκτορ Γκιόκερες είτε ο Παουλίνιο. Μάλιστα, ομάδα σκάουτερ των Πορτογάλων έχει δώσει το παρών σε τρία ματς του Παναθηναϊκού προκειμένου να δει από κοντά τον παίκτη.

iwannidhs-efhmerida



Ο Ιωαννίδης μετρά τη φετινή αγωνιστική περίοδο 20 γκολ και 7 ασίστ σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ υπενθυμίζεται ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους "πράσινους" οι οποίοι δεν έχουν σκοπό να τον αφήσουν να φύγει έτσι... απλά έως το καλοκαίρι του 2027.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgzqrfbhbxd)