Έχει... μεθύσει από χαρά η Τιφλίδα! Η Γεωργία πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση στα τελικά του Euro"λυγίζοντας" την Εθνική Ελλάδος στην διαδικασία των πέναλτι. Όπως ήταν λογικό και επόμενο, οι Γεωργιανοί με την ιστορική πρόκριση της εθνικής τους ομάδας ήταν στα... ουράνια και έτσι μετά το παιχνίδι μετέτρεψαν τους δρόμους της πρωτέυουσας σε πανδαιμόνιο. Λαϊκό προσκύνημα στους παίκτες της Γεωργίας που αποθεώθηκαν.


"Χαμός" στην Γεωργία μετά την ιστορική πρόκριση στο Euro!

Η λήξη του αγώνα μεταξύ της Γεωργίας και της Εθνικής Ελλάδος, βρήκε τους Γεωργιανούς να παίρνουν το πολυπόθητο εισιτήριο που ήρθε εν μέσω της... ρώσικης ρουλέτας. Μετά το πέναλτι που έδωσε την πρόκριση, εκατοντάδες οπαδοί εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πανηγυρίσουν τον ιστορικό θρίαμβο της ομάδας του. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού χιλιάδες κόσμος στη συνέχεια ξεχύθηκε στους δρόμους για να γιορτάσει.

Toνίζεται ότι στα κεντρικά σημεία της Τιφλίδας υπήρχαν γιγαντοοθόνες για όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δια ζώσης στο γήπεδο την αναμέτρηση ενώ χιλιάδες Γεωργιανοί βρέθηκαν στους δρόμους με σημαίες και συνθήματα για την εθνική τους ομάδα που εξασφάλισε για πρώτη φορά την παρουσία της στα τελικά του Euro. 

Μάλιστα, οι παίκτες της εθνικής Γεωργίας βρέθηκαν στην πλατεία Δημοκρατίας για να πανηγυρίσουν μαζί με τους συμπατριώτες τους τον θρίαμβο τους. Οι παίκτες του Σανιόλ που είναι πρόσωπα θαυμασμού για όλη την χώρα την οποία έκαναν υπερήφανη με την πρόκριση τους αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες φιλάθλους και γνώρισαν τεράστια αναγνώριση.