Η εθνική Ελλάδας έχασε 4-2 στα πέναλτι από τη Γεωργία, στον τελικό των μπαράζ που έδινε εισιτήριο πρόκρισης για το Euro 2024 και ο Γουστάβο Πογέτ τόνισε ότι "παίξουμε δύο παιχνίδια, δεν φάγαμε γκολ και με κάποιον τρόπο αποκλειστήκαμε". 

Πογέτ: Έψαξε το... ρολόι του

Ο ομοσπονδιακός προπονητής είχε δηλώσει από τη Δευτέρα ότι δεν είναι θαυμαστής της διαδικασίας των πέναλτι και δικαιώθηκε. Ο Ουρουγουανός μίλησε αρχικά για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, τονίζοντας πως υπάρχει "πολλή στενοχώρια, έχουμε καταρρεύσει", ενώ τόνισε πως "εδώ και δύο χρόνια δεν έχουμε τύχη, δεν υπάρχει ματς που να νικήσαμε εξαιτίας της τύχης". 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d03ygaje8ey1)

Ο Ουρουγουανός είπε ότι στο παιχνίδι με τη Γεωργία έκανε τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές: "Τους ζητήσαμε (σημ. στους παίκτες) να δώσουν τα πάντα και το έκαναν. Όμως, σε αυτό το παιχνίδι για πρώτη φορά αυτά τα χρόνια δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλάγες για να βοηθήσουμε τους παίκτες. Είχαμε τραυματισμούς, κράμπες και κίτρινες κάρτες. Τέσσερις αλλαγές έγιναν λόγω τραυματισμών σήμερα (σημ. 26 Μαρτίου)".  

Ο Πογέτ τόνισε ότι ήταν προνόμιό του να ηγείται της Εθνικής την τελευταία διετία, ενώ όταν ρωτήθηκε για δεύτερη φορά για το μέλλον του, έψαξε το... ρολόι του.  
"Ήταν προνόμιο να ηγηθώ αυτής της εθνικής ομάδας και προτιμώ να μη μιλήσω για το μέλλον", τόνισε αρχικά, αναζητώντας το ρολόι του πριν απαντήσει ξανά: "Σε πέντε μέρες, δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι στιγμή να αναλύσουμε, δεν είναι στιγμή να μίλησουμε για το μέλλον".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d03ykjw0ni3l)