Η τρομερή πορεία του Παναθηναϊκού στη Euroleague, με το ρεκόρ 20-11 και τη δεύτερη θέση στην κατάταξη, γεμίζει με ελπίδα όλους τους φίλους του, συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο τελευταίος, ύστερα από την επιστροφή του στο ΣΕΦ στο πλαίσιο του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, πήγε στο ΟΑΚΑ, όπου αναπαρέστησε πώς θα νικήσει ο Παναθηναϊκός τη... φετινή Euroleague. 

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Σλούκας χωρίς αντίπαλο

Για να ευλογήσει τα... γένια του, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε στην ίδια φράση τα δύο πιο ακριβά αποκτήματα της ομάδας του, δηλαδή τον Κώστα Σλούκα και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο τελευταίος θα κάνει σκριν στον πρώτο, που θα σκοράρει με 1,7'' να απομένουν στο ρολόι για να χαρίσει στο "τριφύλλι" το έβδομο αστέρι. Ο Τζέριαν Γκραντ είναι εκείνος που κάνει την επαναφορά. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευστόχησε στο τρίποντο και έπειτα είπε "καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα", δηλαδή ό,τι ο εκφωνητής της Euroleague όταν ο Σλούκας έβαλε το τρίποντο στον... περυσινό τρίτο προημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού. 

"Θα κάνουμε αναπαράσταση του τελικού της Ευρωλίγκα, έχουμε πει 91-90 με τρίποντο του Σλούκα στο μηδέν. Είμαστε μπροστά όλο το παιχνίδι, μας έχουν σφάξει, το έχουμε γυρίσει και είναι η τελευταία φάση, 1.7". Είναι ο Γκραντ στην επαναφορά, ο Σλούκας στη γωνία, τρέχει, τρέχει, τρέχει, έρχεται έτσι, βγαίνει ο Χουάντσο, του κάνει σκριν, παίρνει τη μπάλα στο 1.7", γυρίζει... Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα! Και είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης".