Μετά από 14 μήνες πίσω από τα... σίδερα μετά την ενοχή του σε πρώτο βαθμό από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης για τον βιασμό 23χρονης κοπέλας, ο Ντάνι Άλβες που καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκισης, πλήρωσε την εγγύση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος έως ότου εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση του. Ως το βράδυ της Δευτέρας (25/03) θα βρίσκεται ο Βραζιλιάνος στο υπερπολυτελές σπίτι του σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ.

Προσωρινά ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες που πλήρωσε την εγγύση του 1 εκατομμυρίου ευρώ

Ο Ντάνι Άλβες βρισκόταν στην φυλακή Brians 2 από τις 20 Ιανουαρίου του 2023 για τον βιασμό εις βάρος μιας 23χρονης κοπέλας που συνέβη τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία. Η εγγύηση που είχε οριστεί ανερχόταν στο 1 εκατομμύριο ευρώ το οποίο και εντέλει η πλευρά του Βραζιλιάνου κατάφερε να καταβάλλει με αποτέλεσμα το Ανώτατο Δικαστήριο της Βαρκελώνης να τον αποφυλακίζει προσωρινά έως ότου εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση του.



Μάλιστα, υπήρξε μια καθυστέρηση μερικών ημερών για την αποφυλάκιση του λόγω της δυσκολίας να καταβληθεί το ποσό από την πλευρά του Ντάνι Άλβες ο ποίος σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ, θα βρίσκεται ως το βράδυ της Δευτέρας (25/03) στο υπερπολυτελές σπίτι του το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 25 λεπτών με το αμάξι από την Βαρκελώνη. Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά της, η Εισαγγελία έχει καταθέσει έφεση προκειμένου να αυξηθεί η ποινή του.