Ανατροπή δεδομένων πολύκροτη υπόθεση του Ντάνι Άλβες. Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης συμφώνησε στην αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου με εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ έως ότου εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η έφεση που ασκήθηκε κατά της πρωτόδικης απόφασης. Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος μπακ μόλις πληρώσει το ποσό θα αφεθεί ελεύθερος ενώ υπενθυμίζεται ότι είχε καταδιακστεί σε φυλάκιση 4,5 χρόνων για βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας. Παράλληλα, θα πρέπει να τηρήσει μια σειρά από περιοριστικούς όρους.



Μένει ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες με εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Ντάνι Άλβες καθώς το Δικαστήριο της Βαρκελώνης συμφώνησε να αφεθεί ελεύθερος εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ μέχρι να εκδιακστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση του ενώ θα πρέπει να τηρήσει μια σειρά από περιοριστικούς όρους στους οποίους μεταξύ άλλων είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα καθώς έχει παραδώσει τα δύο του διαβατήρια (βραζιλιάνικο και ισπανικό) .

Παράλληλα, δεν θα μπορεί να πλησιάσει το θύμα σε απόσταση 1000 μέτρων από την ίδια, το χώρο εργασίας της και τους χώρους που συχνάζει, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί της με οποιονδήποτε τρόπο, για τα επόμενα 9,5 χρόνια. Μάλιστα, θα πρέπει να εμφανίζεται κάθε εβδομάδα στις αρχές της Βαρκελώνης μέχρι την τελική ετυμηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 χρόνων για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία στην οποία επιδικάστηκε και αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ.