Ο Ντάνι Άλβες κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο Βαρκελώνης για την υπόθεση βιασμού εις βάρος μιας 23χρονης κοπέλας τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία, με τον Βραζιλιάνο να καταδικάζεται σε 4,5 χρόνια φυλάκισης. Η Εισαγγελία από την πλευρά της, προχώρησε σε έφεση προκειμένου να αυξηθεί η ποινή του άλλοτε αστέρα της Μπαρτσελόνα.

Η Εισαγγελία άσκησε έφεση και ζητά την αύξηση της ποινής του Ντάνι Άλβες

Με φυλάκιση 4,5 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο Ντάνι Άλβες από το δικαστήριο της Βαρκελώνης για την πολύκροτη υπόθεση βιασμού μιας 23χρονης κοπέλας σε νυχτερινό κέντρο στην Βαρκελώνη τον Δεκέμβριο του 2022 ενώ πέρα από αυτό του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ καθώς και το χρέος να καλύψει όλα τα δικαστικά έξοδα της καταγγέλουσας.

Πέρα από αυτό, μετά την αποφυλάκιση του θα βρίσκεται υπό επιτήρηση από τις αστυνομικές Αρχές για πέντε χρόνια ενώ του έχουνε επιβληθεί και ασφαλιστικά μέτρα για τα επόμενα 9,5 χρόνια προς την 23χρονη κοπέλα. Παρ' όλα αυτά, η Εισαγγελία που είχε ζητήσει αρχικά κάθειρξη 9 ετών για τον Ντάνι Άλβες προχώρησε σε έφεση όπου και ζητά την αυξηση της ποινής του.