To "μενού" των αθλητικών μεταδόσεων περιλαμβάνει το εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα στο οποίο ρίχνει... αυλαία ο δεύτερος γύρος της Basket League καθώς και το σπουδαίο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Μίλωνα για τον πέμπτο ημιτελικό της Volley League ανδρών όπου όποια από τις δυο ομάδες επικρατήσει θα προκριθεί στους τελικούς όπου περιμένει ο Παναθηναϊκός.

Η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της με 2-0 σετ επί της Γιαστρέμσκα, διασταυρώνει τα ξίφη της με την  Άννα Καλίνσκαγια για την φάση των '16" του Miami Open, με την αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 6. Η Ελληνίδα τενίστρια μετά τη νίκη της με 2-0 σετ επί της Γιαστρέμσκα. H Συνεχίζεται η δράση της Super League 2, με την πρωτοπόρο Athens Kallithea να δοκιμάζεται στην έδρα της Ηλιούπολης.


Ο Παναθηναϊκός διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Προμηθέα 

Στο ΟΑΚΑ ρίχνει... αυλαία ο δεύτερος γύρος της Basket League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ, με τους "πράσινους" να πηγαίνουν στο ματς με... αυτοπεποίθηση μετά τη σπουδαία νίκη τους επί της Μπαρτσελόνα που τους... εκτόξευσε στην δεύτερη θέση της Euroleague, θέλουν να κλείσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα προτού αναχωρήσουν για την Μπολόνια και τον κρίσιμο αγώνα με την Βίρτους.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν αποκλείεται να έχει στη διάθεση του τον Κώστα Αντετοκούνμπο που έκανε μέρος της προπόνησης την Κυριακή (24/03) ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Λούκα Βιλντόσα έχει επιστρέψει κανονικά στην δράση. Από την άλλη, ο Προμηθέας που εξασφάλισε την πρόκριση της στους "8" του Basketball Champions League πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν και στο πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στην τέταρτη θέση και είναι από τις ομάδες που... κλέβει τις εντυπώσεις.

Ολυμπιακός και Μίλων "μάχονται" για μια θέση στους τελικούς της Volley League

Όλα τα βλέμματα της οικογένειας του βόλεϊ είναι στραμμένα στο "Μελίνα Μερκούρη" και στον μεγάλο πέμπτο ημιτελικό της Volley League Ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μίλωνα. Όποια από τις δυο ομάδες επικρατήσει τότε θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους τελικούς όπου περιμένει ο Παναθηναϊκός. Ο Μίλωνας ψάχνει την πρώτη του συμμετοχή σε τελική φάση πρωταθλήματος ενώ οι "ερυθρόλευκοι" φιλοδοξούν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους τελικούς για 23η φορά.

Οι "μάχες" μεταξύ των δυο ομάδων... σπουδαίες. Ο Μίλωνας αφού υπέταξε για τρίτη σερί φορά μέσα στη σεζόν στο "Κροίσος Πέρσης" τους Πειραιώτες ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και έτσι όλα θα κριθούν στο πέμπτο παιχνίδι για την πρόκριση στους τελικούς της Volley League.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

14:45 Action 24 Ηλιούπολη – Athens Kallithea FC Super League 2

17:00 ΕΡΤ3 Ολυμπιακός – Μίλων Volley League Ανδρών

17:00 COSMOTE SPORT 7 HD ATP Masters 1000 2024 Μαϊάμι

17:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 2024 Μαϊάμι

19:00 Novasports Prime Κύπρος – Σερβία Φιλικός Αγώνας

19:30 COSMOTE SPORT 8 HD Πετκίμ – Φενέρμπαχτσε Turkish Basketball Super League

η 20:15 ΕΡΤ3 Παναθηναϊκός AKTOR – Προμηθέας Basket League

21:00 COSMOTE SPORT 7 HD Μπρέσια – Βίρτους Μπολόνια Lega Basket Serie A

21:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 2024 Μαϊάμι

21:30 Novasports Start Αλμπαθέτε – Φερόλ LaLiga Hypermotion