Τέτοιες νίκες, όπως το 3-0 (25-23, 25-21, 25-21) επί του Ολυμπιακού για το δεύτερο ημιτελικό της Volleyleague, δίνουν υπόσταση και γίνονται θεμέλια για συλλόγους όπως ο Μίλωνας. Οι Νεοσμυρνιώτες ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1 και το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας θα διεκδικήσουν στου Ρέντη το μπρέικ, που θα τους δώσει την ευκαιρία να φτάσουν σε τελικούς για πρώτη φορά στην Ιστορία τους. 

Πρώτη φορά φέτος, άλλωστε, ο Μίλωνας νίκησε τον Ολυμπιακό, ως εκ τούτου αυτό το 3-0 ήταν η δεύτερη νίκη στην Ιστορία του απέναντι στους "ερυθρόλευκους". 

Μίλωνας-Ολυμπιακός: Πλεονέκτημα στις λεπτομέρειες



Ο Μίλωνας πήρε τους κρίσιμους πόντους στο πρώτο σετ, με το σκορ στο 23-23, και έβαλε το παιχνίδι σε τροχιά νίκης. Ο Ολυμπιακός είχε κάνει σερί 2-0 για να ισοφαρίσει, όμως οι Γιορντάνοφ και Χαραλαμπίδης, που πρωταγωνίστησαν για τον Μίλωνα σε όλο το παιχνίδι, πήραν τους δύο πόντους που ήθελαν οι γηπεδούχοι. 

Στο δεύτερο σετ οι Νεοσμυρνιώτες πήραν ένα προβάδισμα πέντε πόντων στου δρόμου τα μισά και διατήρησαν το προβάδισμα ως τη λήξη του, 25-21, ενώ και στο τρίτο είχαν το προβάδισμα, με τον Ολυμπιακό, που πάλι δεν είχε τον Στερν στη διάθεσή του, να κάνει την ακροτελεύτια αντεπίθεσή του μέχρι το 18-17, πριν παραδοθεί.