Η regural season της Euroleague συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, με τις ομάδες να "παλεύουν" για διαφορετικούς λόγους και τον Ολυμπιακό να έχει ξεκάθαρο στόχο την εδραίωση του στην τετράδα που δίνει και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Οι Πειραιώτες "καίγονται" για τη νίκη απέναντι στη Βιλερμπάν την οποία θα φιλοξενήσουν στο ΣΕΦ, με τον αγώνα έχει προγραμματιστεί για τις 21:15 και κανάλι μετάδοσης το Novasports 4.

Euroleague: Με στόχο τη νίκη για να μείνει... ζωντανός στην "μάχη" της τετράδας ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βιλερμπάν

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βιλερμπάν (21/03, 21:15) στο ΣΕΦ για την 31η αγωνιστική της Euroleague, με τους "ερυθρόλευκους" να θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη και να στοχεύουν μόνο στη νίκη η οποία θα τους κρατήσει... ζωντανούς για την μεγάλη "μάχη" που δίνουν για την τετράδα. Στην 6η θέση βρίσκονται οι Πειραιώτες με ρεκόρ 18-12, στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 7-23 οι Γάλλοι που προέρχονται από ήττα με 98-90 από την Μακάμπι. Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 21:15 και θα μεταδοθεί από το Novasports 4.

 Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Μήτρου-Λονγκ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση καθώς και στη δεδομένη απουσία του τραυματία Μιλουτίνοφ. "Όποιος περιμένει ένα ματς που θα είναι εύκολο, κάνει λάθος. Η Βιλερμπάν νίκησε την Εφές, κέρδιζε και 20 πόντους και χθες ήταν και δέκα πόντους στην τέταρτη περίοδο και στο τέλος έχασε από την Παρτιζάν, που είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν υπάρχει αδιάφορο ματς στην Ευρωλίγκα", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague:

Αναντολού Εφές - Άλμπα (19:30, Novasports 3)
Ζάλγκιρις - Μπασκόνια (20:00, Novasports Start)
Ολυμπιακός - Βιλερμπάν (21/3, 21:15, Novasports 4)
Παρτίζαν - Ρεάλ (21:30, Novasports 6)