Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Αρίνα Σαμπαλένκα μετά την τραγική απώλεια του αγαπημένου της, Κονσταντίν Κολτσόφ ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών και σκόρπισε σοκ σε όλο τον αθλητικό κόσμο. Η Λευκορωσίδα τενίστρια παρά το πένθος της, κατάφερε να προπονηθεί στο Μαϊάμι λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο του συντρόφου της και να βρει παρηγοριά στο αγαπημένο της τένις ενώ θα αγωνιστεί κανονικά στον δεύτερο γύρο του WTA 1000 στο Μαϊάμι όπου θα βρει στον δρόμο της την καλύτερη της φίλη, Πάουλα Μπαντόσα.



Σαμπαλένκα και Μπαντόσα θα παίξουν μόλις λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο του Κολτσόφ

Η Αρίνα Σαμπαλένκα που βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την απώλεια του αγαπημένου της, Κονσταντίν Κολτσόφ ακόμα δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τα ακριβή αίτια του θανάτου του αφού αρχικά είχε γίνει λόγος ότι έφυγε από τη ζωή λόγω θρόμβωσης ενώ μια είδηση-σοκ ανέφερε ότι η αστυνομία του Μαϊάμι δέχτηκε κλήση για άνδρα που πήδηξε από το μπαλκόνι και άρα πρόκειται για αυτοκτονία.



Μόλις λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο του, η Λευκορωσίδα τενίστρια, Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, μάλλον βρήκε... παρηγορία στο αγαπημένο της τένις αφού προπονήθηκε και θα συμμετάσχει κανονικά στον δεύτερο γύρο του WTA 1000 στο Μαϊάμι όπου θα διασταυρώσει το ξίφη της με την καλύτερη της φίλη, Πάουλα Μπαντόσα η οποία σε δηλώσεις της συγκλόνισε για τα όσα περνάει η φίλη της.



Μπαντόσα: "Είναι η καλύτερη μου φίλη η Σαμπαλένκα, ξέρω τι περνάει και δεν θέλω να υποφέρει"

Μπαντόσα και Σαμπαλένκα έχουν μια πολύ δυνατή φιλία, με την Ισπανίδα τενίστρια να παραχωρεί δηλώσεις μετά τη νίκη της επί της Σιμόνα Χάλεπ όπου και ρωτήθηκε για την κατάσταση που βιώνει η φίλη της μετά την απώλεια του αγαπημένου της. Η ίδια που δεν θέλησε να πει πολλά... πολλά, τόνισε πως γνωρίζει την πολύ δύσκολη κατάσταση που περνάει ενώ χαρακτήρισε ως άβολο το γεγονός του να αγωνιστεί κάποιος εναντίον της.


Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μπαντόσα:

"Δεν θέλω να το συζητήσω. Αλλά φυσικά. Όπως είπα και πριν, είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου. Της μίλησα πολύ χθες. Σήμερα το πρωί το ίδιο πράγμα. Οπότε ξέρω τι περνάει Ξέρω όλη την κατάσταση, τι συμβαίνει.Είναι επίσης λίγο σοκαριστικό για μένα να το περάσω γιατί τελικά είναι η καλύτερή μου φίλη και δεν θέλω να υποφέρει. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Tο να παίζεις εναντίον της Σαμπαλένκα είναι επίσης άβολο. Πραγματικά δεν θέλω να το μιλήσω γιατί είπα ότι δεν θα μιλήσω. Είναι η καλύτερή μου φίλη και της το υποσχέθηκα. Θα μείνω έτσι. Λυπάμαι".