Η Αρίνα Σαμπαλένκα σηκώνει το βάρος της απώλειας του συντρόφου της, Κονσταντίν Κολτσόφ, που πέθανε στην ηλικία των 42 ενώ βρισκόταν μαζί της στο Μαϊάμι, με το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA να προετοιμάζεται για το Miami Open. ωστόσο η οδύνη θα πολλαπλασιαστεί αν αποδειχθεί αυτό που δηλώθηκε από την Αστυνομία της πόλης στη Φλόριντα, δηλαδή ότι πρόκειται για "φαινομενική αυτοκτονία".

Αρίνα Σαμπαλένκα: "Ερευνάται η φαινομενική αυτοκτονία του Κονσταντίν Κολτσόφ"


Ουδείς γνωρίζει αν η Σαμπαλένκα συμμετάσχει στο τουρνουά ή αν αποσυρθεί εξαιτίας του χαμού του συντρόφου της, ο οποίος ήταν αθλητής εγνωσμένης αξίας στο χόκεϊ επί πάγου, με συμμετοχές σε δύο χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με τη Λευκορωσία (2002, 2010), αλλά και παίκτης των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς στο NHL. Η Σαλάτι

Εκπρόσωπος της 25χρονης τενίστριας αναμένεται να κάνει δήλωση, ενώ η Σαλαβάτ Γιουλάεφ, ομάδα που ο Κολτσόφ ήταν προπονητής και με την οποία το 2008, ως παίκτης, κέρδισε το πρώτο πρωτάθλημα Ρωσίας, ανακοίνωσε τα νέα του θανάτου του. 

sabalenka_koltsov


Σύμφωνα με την ενημέρωηση από το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι Ντέιτ, αστυνομικοί και πυροσβέστες έφτασαν στο θέρετρο που διέμενε, στο Σεν Ρίτζις Μπαλ Χάρμπορ, στο 9703 της λεωφόρου Κόλινς, στις 6:39 το πρωί της Κυριακής, για την Ελλάδα. Το τμήμα Αυτοκτονιών, προστέθηκε, έχει αναλάβει την έρευνα για "τη φαινομενική αυτοκτονία" του συντρόφου της Σαμπαλένκα.