Σοκ έχει προκαλέσει στο παγκόσμιο τένις η είδηση πως ο σύντροφος της Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο2 παγκόσμιας κατάταξης), Κονσταντίν Κολτσόφ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών ενώ βρισκόταν μαζί της στη Φλόριντα για το WTA Miami. Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ ο ίδιος υπήρξε σπουδαίος αθλητής του χόκεϊ στη Λευκορωσία και από το 2017 εργαζόταν ως προπονητής. Τεράστιο το σοκ για την Λευκορωσίδα τενίστρια που είχε χάσει αιφνίδια τον μπαμπά της σε ηλικία 43 ετών το 2019.

Είδηση σοκ στο τένις με τον θάνατο του συντρόφου της Αρίνα Σαμπαλένκα

Τα ξημερώματα της Τρίτης (19/03) σόκαρε άπαντες η είδηση με τον θάνατο του συντρόφου της Αρίνα Σαμπαλένκα, Κονσταντίν Κολτσόφ ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 42 ετών. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά ενώ η Λευκορωρίδα τενίστρια διέγραψε όλες τις δημοσιεύσεις της στο Instagram που σχετίζονταν με το πρόγραμμά της στο WTA Miami ενώ όπως ήταν λογικό δεν εμφανίστηκε στο court για να προπονηθεί. Φυσικά, είναι άγνωστο το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει ξανά στην αγωνιστική δράση μετά την μεγάλη απώλεια που έχει να διαχειριστεί.



Ο Κολτσόφ ήταν σπουδαίος αθλητής του χόκεϊ στη Λευκορωσία και είχε μια πολύ σημαντική καριέρα στο άθλημα στο οποίο εργαζόταν από το 2017 ως προπονητής. Ήταν εν ενεργεία αθλητής από το 1998 έως το 2016 ενώ το 1999 έγινε draft στο νούμερο 18 το από τους Πίτσμπεργκ Πένγκουινς. Αγωνίστηκε σε 144  παιχνίδια στο NHL και φόρεσε την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του σε δύο χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και σε 10 παγκόσμια πρωταθλήματα.

Την τραγική είδηση γνωστοποίησαν το nashavina.com, το zerkalo.io και το belarushockey.com το οποίο μάλιστα λίγες ώρες πριν γνωστοποιηθεί πως έφυγε από τη ζωή ο Κολτσόφ, είχε αποκαλύψει ότι ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Σαλαβάτ Γιουλάεφ για να αναλάβει την τε Ντινάμο Μινσκ και την εθνική ομάδα της Λευκορωσίας. Με την Σαμπαλένκα γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2021 και οι δυο τους ήταν ένα αρκετά αγαπημένο ζευγάρι.


Το παιχνίδι της... μοίρας για την Σαμπαλένκα είναι αβάσταχτο καθώς είχε χάσει το 2019 τον μπαμπά της ο οποίος είχε αφήσει κι αυτός την τελευταία του πνοή σε ηλικία 42 ετών. Μάλιστα όταν κατέκτησε τον Ιανουάριο το Australian Open, η ίδια είχε στείλει ένα φιλί στον ουρανό δηλώνοντας πως ό,τι κάνει, το κάνει για εκείνον και για την οικογένειά της.