Όλοι μετρούν αντίστροφα για τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με το Καζακστάν (21/03, 21:45) στην "OPAP Arena" για τα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024. Η "δίψα" των παικτών" μεγάλη, η σημασία της νίκης τεράστια, η... τρέλα των Ελλήνων απεριόριστη. Κατάμεστη αναμένεται να είναι η Φιλαδέλφεια, με λιγότερα από 1.000 εισιτήρια να απομένουν για να υπάρξει sold out.

Ολοταχώς για sold out το Ελλάδα - Καζακστάν - Λιγότερα από 1.000 εισιτήρια για sold out

Οι Έλληνες αγκαλιάζουν και με το... παραπάνω την μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά της η Εθνική Ελλάδος κόντρα στο Καζακστάν για να κάνει το πρώτο βήμα που θα την φέρει πιο κοντά στο Euro 2024, με τον κόσμο να εξαντλεί μέρα με τη μέρα τα διαθέσιμα εισιτήρια. Eνδεικτικό της μεγάλης ζήτησης είναι ότι η ΕΠΟ αποφάσισε να ανοίξει και το δεύτερο πέταλο στην "OPAP Arena" όπου απομένουν πλέον λιγότερα από 1.000 εισιτήρια για να υπάρξει sold out.

Αξίζει να τονιστεί ότι στις εξέδρες της "OPAP Arena" θα δώσουν το παρών περίπου 200 φίλαθλοι του Καζακστάν και για αυτόν τον λόγο θα υπάρξουν κάποιες "νεκρές ζώνες", όχι όμως τόσο μεγάλες όσο σε προηγούμενες αναμετρήσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ την Τρίτη, ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

""Επιπλέον εισιτήρια τίθενται από σήμερα σε κυκλοφορία για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν για τα play-off του EURO 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena. Τα επιπλέον εισιτήρια θα διατεθούν στις θύρες 19, 21 & 23.

Για τη θύρα 19 το κόστος εισιτηρίου είναι 30€ (παιδικό μισή τιμή) και για τις θύρες 21 & 23 είναι 20€ (παιδικό μισή τιμή).

Η αγορά των εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι 20€, 30€, 40€ και 60€.

Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000.

Υπογραμμίζεται ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των φιλάθλων στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου".