Η Εθνική Ελλάδος έχει μπροστά της έναν αγώνα τεράστιας σημασίας απέναντι στο Καζακστάν (21/03, 21:45) το οποίο και θα φιλοξενήσει στην "OPAP Arena" για τα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024 με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι. Η Φιλαδέλφεια αναμένεται να... βαφτεί "γαλανόλευκη" ενώ για πρώτη φορά θα ανοίξει και το δεύτερο πέταλο στο γήπεδο της ΑΕΚ σε αγώνα της Ελλάδας, ενδεικτικό του ενδιαφέροντος του κόσμου για ένα εισιτήριο.

Ανοίγει και το δεύτερο πέταλο στην OPAP Arena για το ματς της Εθνικής με το Καζακστάν

Το δεύτερο πέταλο στην "OPAP Arena" θα ανοίξει για πρώτη φορά σε αγώνα της Εθνικής Ελλάδος, με τους Έλληνες φιλάθλους να αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στις εξέδρες στο κρίσιμο ματς με το Καζακστάν όπου έχουν πουληθεί ήδη 18.000 εισιτήρια και σίγουρα ο αριθμός θα ανέβει κι άλλο, με το ενδιαφέρον του κόσμου να είναι τεράστιο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πουληθούν μέχρι και 27.000-28.000 εισιτήρια και η "OPAP Arena" να... βαφτεί κυριολεκτικά "γαλανόλευκη", σ' ένα παιχνίδι οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ με... σύμμαχο τους τον κόσμο θα τα δώσουν.. όλα για τη νίκη.