Ο άλλοτε παίκτης της Γιουβέντους και της Μπόκα τζούνιορς Ντάνιελ Οσβάλντο περνά μια αρκετή δύσκολη κατάσταση στη ζωή του, κάτι που θέλησε να μοιραστεί δημόσια μέσω ανάρτησής του στα social media, ο οποίος και συγκλόνισε άπαντες με τη σοκαριστική του εξομολόγηση ότι "παλεύει" με το... τέρας της κατάθλιψης, το οποίο τον έχει απομονώσει στο σπίτι και τον έχει οδηγήσει στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Γιουβέντους: Ο Οσβάλντο σοκάρει για τη "μάχη" του με την κατάθλιψη, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά

"Έσπασε" καρδιές με την εξομολόγησή του για όλα αυτά που βιώνει στη ζωή του ο Ντάνιελ Οσβάλντο. Ο άλλοτε παίκτης της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας αποφάσισε να μοιραστεί όλα αυτά με τα οποία είναι αντιμέτωπος, αποκαλύπτοντας πως "παλεύει" με την κατάθλιψη εδώ και αρκετό καιρό, κάτι που τον έχει οδηγήσει να είναι απομονωμένος στο σπίτι, καθώς και σε εθισμούς όπως το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Οσβάλντο:

"Πρέπει να κάνω κάποιες εξομολογήσεις για τη ζωή μου, για κάποιες αποφάσεις. Είναι δύσκολο για μένα αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα γιατί είμαι αρκετά απελπισμένος και δεν τα πάω καθόλου καλά. Νιώθω την ανάγκη να πω ότι παλεύω με την κατάθλιψη εδώ και αρκετό καιρό, που με οδήγησε σε κάποιους εθισμούς, αλκοόλ και ναρκωτικά, νιώθω ότι η ζωή ξεφεύγει.

Τι θέλω να πω και να μοιραστώ μαζί σου είναι ότι κάνω ψυχιατρική θεραπεία, παίρνω φάρμακα, έχω μια συγκεκριμένη ασθένεια, απώλεια αυτοεκτίμησης, κατάθλιψη και πολλές φορές επιστρέφω στους εθισμούς μου, πέφτω σε αυτοκαταστροφή και ουσιαστικά μένω μόνος μου κλεισμένος στο σπίτι, δεν πάω πουθενά, δεν με ενδιαφέρει να σηκωθώ από το κρεβάτι, να βγω από το δωμάτιό μου, να φάω, έπεσα σε πολύ κακούς εθισμούς που μόνο επιδείνωσαν την κατάθλιψή μου, με πονάει που δεν θέλω να μοιραστώ πράγματα με την οικογένειά μου, τα παιδιά μου".

Pablo Daniel Osvaldo Top 10 Goals Ever | HD |