Γιουβέντους και Αταλάντα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο Allianz Stadium με τον βαθμό να "ευνοεί" τους "Μπεργκαμάσκι" οι οποίοι βλέπουν την ψαλίδα να μειώνεται από την τέταρτη Μπολόνια η οποία βλέπει την ήττα της από την πρωτοπόρο Ίντερ να μην κοστίζει για την ώρα. Η ομάδα του Αλέγκρι δεν είναι στην καλύτερή της κατάσταση, βλέπει την Μίλαν να την προσπερνά στη δεύτερη θέση της Serie A και αναζητά τον καλό της εαυτό. Μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια τους οι "Μπιανκονέρι".

Ανατροπή η Γιουβέντους αλλά ο Κοοπμάινερς έβαλε τη σφραγίδια του για το τελικό 2-2

Η Αταλάντα προηγήθηκε με γκολ του Κοοπμάινερς από έξυπνη κομπίνα σε κοντινό φάουλ η οποία έπιασε στον ύπνο την άμυνα των "Μπιανκονέρι" οι οποίοι είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες του πρώτου μέρους (8 εναντίον 2) εκ των οποίων όμως, μόνο οι δύο κατέληξαν εντός εστίας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czq99sn8y2vt)

Οι "Μπεργκαμάσκι" ήταν πιο δραστήριοι στο δεύτερο μέρος όμως δεν κατάφεραν να βρουν κάποιο δεύτερο τέρμα. Η Γιουβέντους το εκμεταλλεύτηκε και αρχικά ισοφάρισε με γκολ του Καμπιάζο στο 66΄και λίγο αργότερα προηγήθηκε κιόλας με γκολ του Άρεκ Μίλικ ο οποίος έβαλε φωτιά στο "Allianz Stadium".

Η ομάδα του Γκασπερίνι έδειξε ότι έχει πλέον μέταλλο και δίκαια βρίσκεται διαρξώς σε υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Serie A τα τελευταία χρόνια. Ο Κοοπμάινερς λοιπόν, δεν άφησε τη Γιουβέντους να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ της και ισοφάρισε στο 75' με δεύτερο προσωπικό του τέρμα. 

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έβγαζαν περισσότερη ένταση στο παιχνίδι τους όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να βρει κάποια κλασική φάση στις δύο εστίες ώστε να πάρει τη νίκη. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czqbm2x9io95)