Η αλήθεια είναι ότι στο ΝΒΑ έχουμε δει πολλάκις τα αδύνατα να γίνονται... δυνατά. Εξωπραγματικές φάσεις με παίκτες να απογειώνονται, να καρφώνουν εντυπωσιακά και να αφήνουν άπαντες με το στόμα ανοιχτό με τα απίστευτα επιτεύγματα τους. Κάτι τέτοιο συνέβη και στο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Κινγκς με πρωταγωνιστή τον Αντρέ Τζάκσον και όχι τον... συνήθη ύποπτο, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Παίκτης των Μπακς "απογειώθηκε" και άφησε άφωνο το NBA 

Τα αθλητικά προσόντα του Αντρέ Τζάκσον είναι δεδομένα και σίγουρα αξιοζήλευτα. Το μπασκετικό ταλέντο του επίσης εντυπωσιακό. Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ θέλησε να το... θυμίσει σε όλο το NBA με έναν απίστευτο τρόπο αφήνοντας άπαντες άφωνους στον αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Κινγκς όπου και η... παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο γνώρισε την ήττα με 129-94.

Andre Jackson Jr gets head above the rim for dunk and stuns Kings bench 😂


Αν και τα "ελάφια" κινήθηκαν σε ρηχά νερά, η φάση που σίγουρα... ξεσήκωσε τον αγώνα ήταν όταν ο Αντρέ Τζάκσον ύψους 1,98μ., πήρε φόρα και στην κυριολεξία "απογειώθηκε", έπιασε τη μπάλα στον αέρα με το σχεδόν μισό του σώμα να βρίσκεται πάνω από τη στεφάνι (!) ενώ ολοκλήρωσε την... μεγάλη του στιγμή καρφώνοντας με εκπληκτικό τρόπο.