Οι Μιλγουόκι Μπακς και οι Σικάγο Μπουλς έχουν βαλθεί να μας κάνουν "καρδιακούς" φέτος στο NBA, μιας και για ένα ακόμα παιχνίδι "επέλεξαν" να λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση. Είναι το δεύτερο ματς τη σεζόν που διανύουμε που οι δύο ομάδες οδηγούνται στο έξτρα πεντάλεπτο, με τους Μπουλς να έχουν χαμογέλασει την πρώτη φορά με 120-113 (106-106 κ.δ) και τους Μπακς να παίρνουν μια "μίνι" εκδίκηση μ' αυτή τους την νίκη.


"Λύγισαν" τους Μπουλς με απίστευτο Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς και επέστρεψαν στις νίκες στο NBA

Αυτή τη φορά όμως, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι που χαμογέλασε στο τέλος. Γι' άλλο ένα παιχνίδι απέναντι στους Μπακς, οι Μπουλς αποδείχθηκαν "σκληρό καρύδι". Ο "Greek Freak" αυτή τη φορά είχε άλλη γνώμη για την έκβαση του παιχνιδιού όμως δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 133-129, έχοντας 32 πόντους, 12 ριμπάουντ και έξι ασίστ.


Αντετοκούνμπο και Ντε Ρόζαν αρνούνταν να χάσουν

Το παιχνίδι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν αμφίρροπο με τους Σικάκο Μπουλς να καλύπτουν γρήγορα τη διαφορά των 14 πόντων που πήραν οι γηπεδούχοι, δείχνοντας πως το παιχνίδι δεν θα είναι όσο εύκολο μπορεί να περίμεναν στην αρχή. Φτάνοντας στη κρίσιμη τελευταία περίοδο ο Αντετοκούνμπο αποφάσισε να αναλάβει δράση πετυχαίνοντας 15 πόντους, με τον Ντε Ροζάν όμως που ολοκλήρωσε το ματς με 41 πόντους, να μην έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη, ισοφαρίζοντας σε 118-118, 3.7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης. Ο Λίλαρντ πήρε το τελευταίο σουτ λίγο πίσω από το κέντρο αλλά αστόχησε με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση.



Με άγχος έφτασαν τελικά στη νίκη οι Μπακς


Με τον Γιάννη να σκοράρει 4 πόντους και τον Λίλαρντ να πετυχαίνει κρίσιμο καλάθι ενάμιση λεπτό πριν το τέλος φτάνοντας τη διαφορά στους 7 πόντους, οι Μπακς κατάφεραν να "κάμψουν" την αντίσταση των μαχητικών για ακόμα ένα παιχνίδι Μπουλς και να αφήσουν πίσω τους την ήτταν από την Ιντιάνα στον ημιτελικό του In Season Tournament.