Ευκαιρία για "εκδίκηση" έψαχνε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Πέισερς μετά τον αποκλεισμό από τον ημιτελικό του In Season Tournament του NBA και το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έκανε ρεκόρ καριέρας στο NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 64 πόντους κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περίμενε πώς και πώς το παιχνίδι κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, για να πάρει το "αίμα" του πίσω. Όχι απλά το έκανε, αλλά το έκανε με απίστευτο τρόπο, καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Πέισερς με 140-126, με τον "Greek Freak" να σκοράρει 64(!) πόντους κάνοντας ρεκόρ καριέρας στο NBA


Πέτυχε και double double ο Γιάννης στην επικράτηση του Μιλγουόκι κόντρα στην Ιντιάνα


  Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν πραγματικά ισοπεδωτικός, με αποτέλεσμα να μην μπορούν με τίποτα να τον σταματήσουν οι αντίπαλοι παρά μόνο με φάουλ. Ο Αντετοκούνμπο είχε, 20/25 δίποντα και 24/32 στις βολές, φτάνοντας στους 64 πόντους χωρίς να σκοράρει ούτε ένα(!) τρίποντο στην αναμέτρηση. "Κατέβασε" επίσης 14 ριμπάουντ κάνοντας και το double double , ενώ είχε και 3 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ σε περίπου 37 λεπτά που αγωνίστηκε, κάνοντας τους πάντες εντός και εκτός γηπέδου να παραμιλάνε. 


Ρεκόρ και στην ιστορία των Μπακς από τον "Greek Freak" απέναντι στον Χαλιμπέρτον

Ο Γιάννης όμως, δεν έκανε απλά ρεκόρ καριέρας, έκανε νέο ρεκόρ στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς οι 64 πόντοι που πέτυχε ήταν και ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, με τον Αντετοκούνμπο να κάνει άλλη μια εμφάνιση που θα μνημονεύεται για πολύ καιρό. Για τους ηττημένους Ιντιάνα Πέισερς, κορυφαίος ήταν ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον με 22 πόντους και 7 ασίστ.



Επόμενο διπλό ραντεβού για τις δύο ομάδες σε περίπου 20 μέρες στις αρχές του 2024, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι έτοιμος να μας προσφέρει κι άλλες τέτοιες στιγμές.