Ο χωρισμός του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Καλμαζίδη ξεχώρισε από τις ειδήσεις των σπορ της Κυριακής, 10 Μαρτίου. Ο τέως, πια, τεχνικός της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του "τριφυλλιού" πλήρωσε, εκτός των άλλων, την ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final 4 Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών την ημέρα που οι "ερυθρόλευκες" θριάμβευσαν επί της ΑΕΚ, αναδεικνύοντας την ανωτερότητά τους. Πλέον, αναμένεται ο αντικαταστάτης του. 

Σπορ: Νέα Ιωνία εναντίον ΠΑΟΚ για το τρόπαιο του κυπελλούχου στο χάντμπολ Γυναικών

Νέα Ιωνία και ΠΑΟΚ θα τεθούν αντιμέτωποι στα Μελίσσια, στις 20:00 της Δευτέρας 11 Μαρτίου, προκειμένου να προκύψει ο κυπελλούχος Ελλάδος στο χάντμολ Γυναικών. Η πρώτη νίκησε 38-25 την Αναγέννηση Άρτας, ενώ ο "δικέφαλος" κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Πανοράματος, 24-21. 

Αυτός θα είναι ο δεύτερος διαδοχικός τελικός μεταξύ των δύο ομάδων, πέρυσι ο ΟΦΝΙ νίκησε 29-23, και έβδομος τα τελευταία οκτώ χρόνια, με τις δύο ομάδες να έχουν νικήσει από τρεις φορές. Νέα Ιωνία και ΠΑΟΚ έχουν από έξι τρόπαια, ως εκ τούτου το βράδυ της Δευτέρας η νικήτρια θα φτάσει τη δεύτερη Βέροια στις επτά κατακτήσεις, ενώ πολυνίκης, με 10, είναι η Αναγέννηση Άρτας. 

Σπορ: Νίκησαν Μαρινάκου και Σταμούλης στον Ημιμαραθώνιο, "χάλκινος" ο Κυριαζής στη Λεϊρία


Ο 12ος Ημιμαραθώνιος, στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη, έγινε την Κυριακή, 10 Μαρτίου, με το φαβορί Αναστασία Μαρινάκου να επικρατεί στις Γυναίκες σε 1 ώρα 16.52.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czpxafajmli1)


Στους Άνδρες, επικράτησε ο Νίκος Σταμούλης, σε 1 ώρα 05.50. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czpwzy566975)


Ο Γιάννης Κυριαζής, από τη μεριά του, πήρε το χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων που διεξήχθη στη Λεϊρία της Πορτογαλίας, με βολή στα 80,52μ. Ο Ουκρανός Αρτούρ Φέλνερ έκανε 81,89μ. και ο Ρουμάνος Αλεξάντρου Νόβακ, 80,73μ.