Το εντυπωσιακό ενεργητικό του συνεχίζει ο Βαγγέλης Παυλίδης στην Ολλανδία, αφού πέτυχε ένα από τα τέσσερα γκολ της Άλκμααρ στο 4-0 επί της Εξέλσιορ για την 25η αγωνιστική της Eredivisie, με την ΑΖ, μάλιστα, να αυξάνει στους έξι βαθμούς τη διαφορά της από τον Άγιαξ (56-50) μετά την εντός έδρας ισοπαλία, 2-2, του τελευταίου με τη Φορτούνα Σιτάρντ. 

Ο 25χρονος φορ σκόραρε στο 15' το δεύτερο γκολ της Άλκμααρ. Ο Ντε Βιτ άνοιξε το λογαριασμό στο 13' και ο Μίινανς έβαλε δύο, στο 25' και το 45'. 

Βαγγέλης Παυλίδης: Σερί, διατήρηση αυτοπεποίθησης και Εθνική

Ο Παυλίδης μπορεί να μη σκοράρει όπως στις αρχές της περιόδου, όταν έβαλε 13 γκολ σε εννιά διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος, ωστόσο δεν έχουν περάσει τρία σερί ματς στην Eredivisie χωρίς να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Πλέον, έχει 22 και είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, μαζί με τον Λούουκ ντε Γιονγκ της Αϊντχόφεν, με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γουσταύο Πογέτ, να χαίρεται που διατηρεί ακμαία την αυτοπεποίθησή του, ενόψει του παιχνιδιού της εθνικής Ελλάδος με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου για τα μπαράζ που οδηγούν στην τελική φάση του Euro 2024.