Ένας φοβερός και τρομερός Γιώργος Γιακουμάκης αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ώρες στο MLS. Οι αναλυτές του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου χρειάστηκε να… ξεψαχνίσουν τα κιτάπια τους για να βρουν άλλον ποδοσφαιριστή που να κατάφερε να σημειώσει χατ τρικ μέσα σε μόλις 19 λεπτά!
 
Ο Γιακουμάκης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο θρίαμβο της Ατλάντα Γιουνάιτεντ 4-1 επί της Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα πολύ ιδιαίτερο ρεκόρ.

Το φοβερό ρεκόρ του Γιακουμάκη στο MLS

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός έγινε μόλις ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του MLS που φτάνει τα 20 γκολ στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος σε λιγότερα από 2.000 λεπτά συμμετοχής… σπάζοντας τα κοντέρ στο σκοράρισμα.

“Δεν χρειάζεται να στείλω κανένα μήνυμα. Με ξέρουν και τους ξέρω, τους επιθετικούς που είναι πραγματικά επικίνδυνοι για το Χρυσό Παπούτσι” είπε ο 29χρονος ενώπιον 67.727 εκστασιασμένων οπαδών της Ατλάντα μετά το τέλος της προσωπικής του παράστασης και συμπλήρωσε:  “Θα προσπαθήσω να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι η βασική μου δουλειά και είμαι πολύ χαρούμενος όταν το κάνω”.