Ο Χρήστος Τζόλης είναι αρκετά ανεβασμένος και συνεχίζει να πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός "έλαμψε" στον αγώνα με το Ανόβερρο αφού βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δυο φορές μέσα σε οκτώ λεπτά, με το πρώτο γκολ να "κλέβει" τις εντυπώσεις.

"Καυτός" Τζόλης πέτυχε δυο γκολ σε επτά λεπτά κόντρα στο Αννόβερο

Για ένα ακόμη παιχνίδι της Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο Χρήστος Τζόλης απέδειξε γιατί βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί μια ακόμη καλή εμφάνιση την οποία και συνδύασε με δυο γκολ και μάλιστα σε διάστημα επτά λεπτών κόντρα στο Αννόβερο. Στο 11ο λεπτό, έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο ματς όπου με φοβερό σουτ με το δεξί έγραψε το 0-1 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Όμως, τα κατορθώματα του δεν... σταμάτησαν εκεί. Μόλις επτά λεπτά αργότερα (18'), ο Τζόλης βγήκε σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει με ψυχραιμία τη μπάλα στα δίχτυα και να διπλασιάσει (0-2) τα τέρματα της Φορτούνα. Με τα γκολ του αυτά, ο Έλληνας σε 24 συμμετοχές του μετρά 15 (!) γκολ και 5 ασίστ δείχνοντας πως είναι αρκετά φορρμαρισμένος.