Η δράση του «μαγικού κόσμου» του NBA συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό θέαμα εντός παρκέ. Με επιθετική ραψωδία του ΝτιΆρον Φοξ και triple-double του Σάμπονις οι Κινγκς επικράτησαν των Λέικερς.Οι Θάντερ με... μπροστάρη των Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ "λύγισαν" τους Μπλέιζερς, με τον Μπίσμακ Μπιγιόμπο να σοκάρει άπαντες λίγο πριν τη λήξη του πρώτου 12λεπτου όταν και κατέρρευσε χάνοντας τις αισθήσεις του. Νίκες για Κλίπερς, Μπουλς, Γκρίζλις, Μάτζικ και Χοκς.

Υπέταξαν οι Κινγκς τους Λέικερς στο NBA

Ο ΝτιΆρον Φοξ έκανε πράγματα και... θαύματα στο παρκέ, ο Σαμπόνις ήταν καταιγιστικός σημειώνοντας triple-double και οι Κινγκς "λύγισαν" τους Λέικερς με 130-120. Κομβικό σημείο για τη νίκη των Κινγκς ήταν και το φοβερό επιμέρους 44-20 των Θάντερ στη δεύτερη περίοδο, οι οποίοι είχαν ως κορυφαίο τον Φοξ με 44 πόντους (17/26 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 4/5 βολές), ο οποίος ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του. Ο Σαμπόνις ήταν απίστευτος με tiple-double, 16 πόντους, 2 ριμπάουντ και 16 ασίστ ενώ από τους Λέικερς ξεχώρισε ο ΛεΜπρον Τζέιμς με 31 πόντους και 13 ασίστ, καθώς και ο Ρούι Χατσιμούρα με 29 πόντους.

Sacramento Kings UNREAL 21-3 Run vs Lakers! UNCUT | March 6, 2024



Με... show Γκίλτζιους-Αλεξάντερ οι Θάντερ νίκησαν τους Μπλέιζερς, σοκ με Μπιγιόμο που έχασε τις αισθήσεις του

Οι Θάντερ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ επικράτησαν των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 128-120, ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τη σοκαριστική στιγμή που έχασε τις αισθήσεις του ο Μπίσμακ Μπιγιόμπο και κατέρρευσε στο παρκέ ενώ βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του λίγο πριν ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος. Αφού πέρασαν λίγα λεπτά, ο σέντερ των Θάντερ κατάφερε με τη βοήθεια των συμπαικτών του να μεταβεί στα αποδυτήρια.


Για τους Θάντερ, ο αστέρας της Οκλαχόμα Σίτι Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ ήταν ασταμάτητος, πέτυχε 37 πόντους, κατέβασε 3 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο για την ομάδα του. Οι νικητές είχαν σε καλή μέρα και τον Τζέιλειν Γουίλιαμς που σημείωσε 31 πόντους και έδωσε πολλές λύσεις επιθετικά. Από πλευράς Μπλέιζερς κορυφαίος ήταν ο Ανφέρνι Σίμονς με 29 πόντους και 5/10 τρίποντα ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και και ο Τζέραμι Γκραντ με 20 πόντους (2/3 τρίποντα).

Oklahoma City Thunder vs Portland Trail Blazers Full Game Highlights | Mar 6 | 2024 NBA Season


Πήραν το ροζ φύλλο αγώνα με ανατροπή οι Κλίπερς κόντρα στους Ρόκετς

Κλίπερς με μεγάλη ανατροπή πέτυχαν σπουδαία νίκη επί των Χιούστον Ρόκετς, τους οποίους κέρδισαν με 122-116. Αν και η ομάδα του Λος Άντζελες βρέθηκε να χάνει με 20 (!) πόντους διαφορά σ' ένα σημείο που οι αντίπαλοί τους ήταν μπροστά με 50-30 στη δεύτερη περίοδο, στη συνέχεια πέρασε στην... αντεπίθεση, έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

LA Clippers vs Houston Rockets Full Game Highlights | Mar 6 | 2024 NBA Season

Κορυφαίος των Κλίπερς ήταν ο Καουάι Λέοναρντ που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση 28 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ ενώ οι Πολ Τζορτζ και Τζέιμς Χάρντεν είχαν σημαντική συνεισφορά πετυχαίνοντας αμφότερπι από 25 πόντους έκαστος. Από πλευράς Χιούστον, την καλύτερη και πιο "γεμάτη" εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αλπερέν Σενγκούν με tiple-double, 23 πόντους, 19 ριμπάουντ και 13 ασίστ.


Νίκες για Μπουλς, Κλίπερς, Γκρίζλις, Μάτζικ και Χοκς

Σ' ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι που εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι που "έσπασαν" καρδιές οι Σικάγο Μπουλς "λύγισαν" με 119-117 τους Τζαζ με... λυτρωτή τον  ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν που από την γραμμή των ελευθέρων βολών ήταν απόλυτα ψύχραιμος και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του ενώ πέτυχε συνολικά 29 πόντους. Οι Μέμφις Γκρίζλις με... οδηγό τον Τζάρεν Τζάκσον υπέταξαν τους Φιλαντέλφεια Σίξερς με 115-109. Οι Ορλάντο Μάτζικ με κορυφαίους τους Φραντς Βάγκνερ και Πάολο Μπανκέρο νίκησαν τους Γουίζαρντς με 109-119. Οι Ατλάντα Χοκς με φοβερή εμφάνιση στην τέταρτη περίοδο και ένα επιμέρους σκορ 25-12, "καθάρισαν" τους Κλίβελαντ Καβαλίερς με 112-101.

Chicago Bulls vs Utah Jazz Full Game Highlights | Mar 6 | 2024 NBA Season