Σούπερ αναμετρήσεις, θέαμα, εντυπωσιακές φάσεις αλλά και... ανακατατάξεις στην βαθμολογία στο NBA. Οι Λέικερς θριάμβευσαν κόντρα στους Θάντερ τους οποίους "γκρέμισαν" από την κορυφή της Δύσης στην οποία και ανέβηκαν οι Τίμπεργουλβς μετά τη νίκη τους επί των Μπλέιζερς. Με φοβερή ανατροπή στην τέταρτη περίοδο οι Κινγκς έφυγαν με το ροζ φύλλο αγώνα από το Σακραμέντο.

Οι Λέικερς "γκρέμισαν" από την κορυφή του NBA τους Θάντερ

Με.. οδηγούς τους ΛεΜπρόν, Ντέιβις και Ράσελ οι Λέικερς σε επίδειξη δύναμης "λύγισαν" με 116-104 τους Θάντερ τους οποίους "γκρέμισαν" από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Δύσης στην οποία "εκτοξεύτηκαν" οι Τίμπεργουλβς μετά τη νίκη τους επί των Μπλέιζερς. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη των Λέικερς επί των Θάντερ με αποτέλεσμα να είναι οι απόλυτοι "θριαμβευτές" στη φετινή μεταξύ τους σειρά.

Los Angeles Lakers vs OKC Thunder Full Game Highlights | March 4, 2024 | FreeDawkins



Στις δυο ενδιάμεσες περιόδους, οι Λέικερς πέτυχε ένα επί μέρους +17 ενώ λίγο μετά το τρίτο 12λεπτο, η διαφορά ανέβηκε μέχρι και +25. Οι Θάντερ αν και έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν τη διαφορά, δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί με αποτέλεσμα η... παρέα του "Βασιλιά" να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Για τους νικητές, κορυφαίος σκόρερ ήταν ο ΝτιΆντζελο Ράσελ που πέτυχε 26 πόντους με 5/11 τρίποντα, ο Άντονι Ντέιβις πρόσθεσε 24 (12 ριμπάουντ) ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς "άγγιξε" το τριπλ νταμπλ με 19 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Για τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ.


Oι Μπουλς έφυγαν νικητές από το Σακραμέντο με σπουδαία ανατροπή

ξΘρίμαβος για τους Μπουλς στο Σακραμέντο, από την ομάδα του Σικάγο να "λυγίζει" τους Κινγκς με 113-109 έπειτα από μεγάλη ανατροπή στην τέταρτη περίοδο, εκεί όπου "μίλησαν" οι Κόμπι Γουάιτ και ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν. Αν και οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ για τρεις περιόδους, είδαν τους γηπεδούχους όχι απλά να βγάζουν αντίδραση αλλά να φεύγουν και με το ροζ φύλλο αγώνα.

Sacramento Kings vs Chicago Bulls Full Game Highlights | Mar 4 | 2024 NBA Season


Οι "ταύροι" βρέθηκαν να χάνουν μέχρι και με 22 πόντους (89-67) στο τρίτο 12λεπτο, παρ' όλα αυτά, πέρασαν στην... αντεπίθεση και με ένα επιμέρους 36-18 στην τέταρτη περίοδο κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρους τους κατάσταση και να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη.

Για τους νικητές, "ήρωες" της βραδιάς ήταν οι ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Κόμπι Γουάιτ. Ο πρώτος σημείωσε 33 πόντους (2/3 τρίποντα, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα) ενώ ο δεύτερος "σταμάτησε" στους 37 πόντους(5/9 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ). Για τους Κινγκς, κορυφαίος ήταν ο ΝτιΆρον Φοξ με 20 πόντους (10 ασίστ) ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Ντομάντας Σαμπόνις με 18 πόντους και 21 ριμπάουντ.


Νίκησαν τους Μπλέιζερς και ανέβηκαν στην κορυφή οι Τίμπεργουλβς

Με τις... ευλογίες των Λέικερς που νίκησαν τους Θάντερ και τους "έριξαν" από την κορυφή και την επικράτηση τους με... υπογραφή του Ρούντι Γκομπέρ επί των Μπλέιζερς με 119-114, οι Τίμπεργουλβς "εκτοξεύτηκαν" στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Δύσης και έγιναν... αφεντικά πρωτιάς.

Οι Τίμπεργουλβς είδαν τον Γάλλο σέντερ να κάνει πράγματα και... θαύματα στο παρκέ, με τον ίδιο να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 25 πόντους και 16 ριμπάουντ ενώ φοβερό είναι το γεγονός ότι αστόχησε σε μόλις μια προσπάθεια που επιχείρησε (9/10 δίποντα, 7/7 βολές). Μεγάλη εμφάνιση και από τον Μάικ Κόνλεϊ που πέτυχε 19 πόντους με 2/6 τρίποντα και 7 ασίστ.

Minnesota Timberwolves vs Portland Trail Blazers Full Game Highlights | Mar 4 | 2024 NBA Season


Για τους Μπλέιζερς, ο Ανφέρνι Σίμος ήταν σε... μεγάλα κέφια καθώς "φόρτωσε" το καλάθι των Τίμπεργουλβς με 34 πόντους (5/13 τρίποντα) και μοίρασε 14 ασίστ ωστόσο η μεγάλη προσπάθεια του δεν στέφθηκε με επιτυχία και δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα για την ομάδα του.

Επικράτησαν των Γουίζαρντς οι Τζαζ - Θρίμαβος των Γκρίζλις επί των Νετς

Κανείς δεν κατάφερε να σταματήσει και να περιορίσει τις... ορέξεις του Τζόρνταν Κλάρκσον και έτσι οι Τζαζ επιβλήθηκαν με 127-115 των Γουίζαρντς. Με 38 πόντους (4/9 τρίποντα), 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ "άγγιξε" το triple-double ενώ double-double σημείωσε ο Κόλινς που πέτυχε 17 πόντους και κατέβασε 15 ριμπάουντ. Από τους Γουίζαρντς, ξεχώρισε ο Τζόρνταν Πουλ με 32 πόντους και 6/10 τρίποντα.

Utah Jazz vs Washington Wizards Full Game Highlights | Mar 4 | 2024 NBA Season

Οι Μέμφις Γκρίζλις επικράτησαν των Μπρούκλιν Νετς με 106-102 έχοντας ως κορυφαίο τον Λουκ Κέναρντ ο οποίος σταμάτησε στους 25 πόντους με 6/9 τρίποντα ενώ είχε μεγάλη προσφορά και στο στο δημιουργικό κομμάτι μοιράζοντας 7 ασίστ. Ο Τζέικ ΛαΡάβια σημείωσε souble-double με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Πρώτος σκόρερ για τους Νετς ήταν ο Νικ Κλάξτον με 21 πόντους και 6 ριμπάουντ ενώ διασώθηκε και ο Κάμερον Τζόνσον με 18 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Memphis Grizzlies vs Brooklyn Nets Full Game Highlights | Mar 4 | 2024 NBA Season