Πλούσιο είναι το "μενού" των σημερινών αθλητικών μεταδόσεων, με τον Άρη να διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Παναιτωλικό στη ρεβάνς με στόχο την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος ενώ Περιστέρι bwin και Άρης δίνουν τις δικές τους ευρωπαϊκές "μάχες" σε Basketball Champions League και EuroCup σντίστοιχα. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται την Αταλάντα στο Europa League ενώ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν τους επαναληπτικούς της φάσης των "16" του Champions League κόντρα σε Κοπεγχάγη και Λειψία.

Να υπερασπιστεί το προβάδισμα του ο Άρης, "κυνηγά" την ανατροπή ο Παναιτωλικός στο Κύπελλο

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπου ο Άρης θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό στη μεταξύ τους ρεβάνς με φόντο τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι "κίτρινοι" καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους προβάδισμα καθώς είχαν φύγει νικητές από το Αγρίνιο με 1-0 και να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό μετά από 13 χρόνια ενώ οι Αγρινιώτες που έχουν διανύσει φοβερή πορεία στον θεσμό και βρέθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα ημιτελικά, ψάχνουν την ανατροπή με στόχο να πάρουν για πρώτη φορά την πρόκριση στον τελικό και να γράψουν ιστορία.

Για τους Θεσσαλονικείς, εκτός είναι οι Τζούρασεκ, Ντουκουρέ και Ρουπ ενώ η ομάδα του Πετράκη δεν μπορεί να υπολογίζεις στις υπηρεσίες των Λιάβα, Μαλή και Στεργιάκη. Ο Άρης προέρχεται από την ισοπαλία (3-3) με την ΑΕΚ της οποίας στέρησε τη νίκη στο 90+7'  στο πρωτάθλημα ενώ ο Παναιτωλικός προέρχεται και αυτός με τη σειρά του από ισοπαλία, 2-2 με την Κηφισιά.

Ευρωπαϊκές μάχες για Περιστέρι bwin και Άρη σε BCL και Eurocup

Ώρα Ευρώπης για Περιστέρι bwin και Άρη. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη μετά την ήττα της από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, στρέφει το βλέμμα της στο Basketball Champions League όπου θα υποδεχτεί την Καρσίγιακα για την 4η αγωνιστική του 11ου ομίλου της φάσης των "16" της διοργάνωσης, με την ομάδα του Περιστερίου έχει ξεκάθαρο στόχο τη νίκη προκειμένου να έχει ελπίδες για πρόκριση στα προημιτελικά.

Από την άλλη, ο Άρης αντιμετωπίζει σε νοκ άουτ παιχνίδι την Προμετέι, στη Ρίγα της Λετονίας, για τη φάση των playoffs του EuroCup. Η ομάδα που θα νικήσει προχωράει στην επόμενη φάση όπου τον περιμένει η Μπουργκ, επίσης σε νοκ άουτ ματς ενώ ο ηττημένος δεν θα συνεχίσει στην διοργάνωση. Σημειώνεται ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Κατσίβελη ο οποίος αν και ταξίδεψε με την "κίτρινη" αποστολή, δεν συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση καθώς ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού το οποίο αποκόμισε στο ματς με τον Προμηθέα στο οποίο η ομάδα του ηττήθηκε.

Ρεβάνς για Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης στο UEFA Champions League

Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Κοπεγχάγη στο "Έτιχαντ" στη ρεβάνς της φάσης των "16" του Champions League, με τους "πολίτες" να έχουν ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης αφού στη Δανία είχαν επικρατήσει με 3-1 και έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν την προκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Δανοί γνωρίζοντας το δύσκολο έργο που έχουν κόντρα στους πρωταθλητές, θα τα δώσουν... όλα με στόχο να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν απέναντι στην ομάδα του Γκουαρδιόλα που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Λειψία στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" στη μεταξύ τους ρεβάνς για τους "16" του Champions League, με τη "Βασίλισσα" να έχει μικρό προβάδισμα πρόκρισης αφού είχε επιβληθεί με 1-0 στην Γερμανία ωστόσο με τον κόσμο στο πλευρό της και στην "καυτή" της έδρα, έχει ξεκάθαρα το πλεονέκτημα κόντρα στους Γερμανούς οι οποίοι θα ψάξουν την ανατροπή με ανεβασμένη ψυχολογία αφού προέρχονται από εμφατική νίκη (4-1) επί της Μπόχους στην Βundesliga.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

16:00 Action 24 Αίας Ευόσμου – Ελευθερούπολη Elite League

19:00 COSMOTE SPORT 3 HD Άρης – Παναιτωλικός Κύπελλο Ελλάδας

19:00 Novasports Prime Προμετέι – Άρης Eurocup

19:30 COSMOTE SPORT 5 HD Περιστέρι – Καρσίγιακα FIBA Basketball Champions League

19:45 COSMOTE SPORT 8 HD Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Αταλάντα UEFA Europa League

20:00 Novasports Start Λόντον Λάιονς – Ανκάρα Eurocup

21:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 2024 Ίντιαν Γουέλς

22:00 COSMOTE SPORT 4 HD Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη UEFA Champions League

22:00 COSMOTE SPORT 7 HD ΚΠΡ – Γουέστ Μπρομ EFL Championship

22:00 Novasports Prime Γκραν Κανάρια – Μπεσίκτας Eurocup

22:00 MEGA-COSMOTE SPORT 2 HD Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία Champions League