Η Μπολόνια του Τιάγκο Μότα, ενός ακόμη εκκολαπτόμενου μεγάλου προπονητή, φλερτάρει με την πρώτη τετράδα της Serie A κόντρα σε όλες τις προβλέψεις. Με τον Μπάμπη Λυκογιάννη να μοιράζει μια όμορφη ασίστ στο γκολ του Όντγκαρντ στις καθυστερήσεις για το 2-0, οι Μπολονέζοι πήραν σπουδαίο τρίποντο το οποίο τους ανεβάζει στους 42 βαθμούς, εκεί όπου βρίσκεται και η τέταρτη Αταλάντα με παιχνίδι λιγότερο. Τα όνειρα για την παρέα από τον ιταλικό βορρά δεν σταματούν και επόμενη υποχρέωσή τους είναι απέναντι στη Λάτσιο μέσα στο "Ολίμπικο".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz539vvpzofl)

Με ασίστ Λυκογιάννη κλείδωσε η νίκη της Μπολόνια επί της Φιορεντίνα

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με τον Γκονζάλες, όμως το σουτ του διεθνούς Αργεντινού δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Ραβάλια. Όμως η Μπολόνια ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Ορσολίνι στο 12'. Ο Ιταλός χαφ συνέκλινε από δεξιά και εκτέλεσε μέσα από την περιοχή, φτάνοντας τα εννέα τέρματα στο πρωτάθλημα. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 36', όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ ύστερα από την παρέμβαση του VAR.

Στο δεύτερο μέρος η Φιορεντίνα έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Μπιράγκι όμως δεν κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι "Βιόλα" είδαν τις δύο χρυσές αλλαγές του Μότα να συνεργάζονται για το 2-0 στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Λυκογιάννη να σεντράρει και να βρίσκει υπέροχα τον Όντγκαρντ για το 2-0 που έδωσε τη χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz5327uqvs89)