Στις καλένδες παραπέμφθηκε η επανάληψη του 1991, όταν έφτασε για τελευταία φορά στον τελικό του FA Cup, για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, που επιβίωσε δύο επαναληπτικών για να φτάσει στον πέμπτο γύρο της διοργάνωσης, ηττήθηκε 1-0 στο "Σίτι Γκράουντ" από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το γκολ του Κασεμίρο, με κοντινή κεφαλιά, στο 89'. 

Η Φόρεστ είχε νικήσει 2-1 τη Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα και τώρα επικεντρώνεται στην Premier League, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της για δεύτερη διαδοχική χρονιά. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czh1hbp2nqq1)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πέρυσι έφτασε στον τελικό, θα υποδεχθεί τη Λίβερπουλ στον προημιτελικό του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας. 

FA Cup: Προκρίθηκαν και οι Γουλβς

Επιπλέον, οι Γουλβς έφτασαν στα προημιτελικά του θεσμού, νικώντας εντός έδρας 1-0 την Μπράιτον. Μάλιστα, το γκολ της νίκης επιτεύχθηκε μόλις στο 2', από τον Λεμινά. 

Οι οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στο FA Cup: Κόβεντρι, Νιούκαστλ, Μάντσεστερ Σίτι, Λέστερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Γουλβς, Λίβερπουλ. Τα ζευγάρια: Γουλβς-Κόβεντρι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, Τσέλσι-Λέστερ, Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ.