Με τον χειρότερο τρόπο συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι "ερυθρόλευκοι" θα ταξιδέψουν στο Κάουνας για να αντιμετωπίσουν την Ζαλγκίρις χωρίς τους Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Ναζ Μήτρου - Λονγκ.

Χωρίς Γκος, Λαρεντζάκη και Μήτρου - Λονγκ κόντρα στην Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός

Χωρίς τρία πολύτιμα "εργαλεία" του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας για την 27η αγωνιστική της Euroleague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσιές των Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Ναζ Μήτρου - Λονγκ με το πρόβλημα στα γκαρντ να μεγαλώνει.

Ο Έλληνας προπονητής ουσιαστικά θα έχει στη θέση του πλέι μέικερ μόνο τον Τόμας Γουόκαπ, με τον Μιχάλη Λούντζη να του δίνει τις απαραίτητες ανάσες που θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cwiop8zb1r0x)


Η λειψανδρία στα γκαρντ του Ολυμπιακού θα παίξει ρόλο κόντρα στη Ζαλγκίρις

Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για να κάνουν αποφασιστικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στη Euroleague, ξέροντας πως στις επόμενες δύο αγωνιστικές υποδέχονται Βίρτους Μπολόνια και Παναθηναϊκό αντίστοιχα που μάχονται για τον ίδιο ακριβώς σκοπό

Η λιθουανική ομάδα είναι επικίνδυνη και το απέδειξε και κόντρα στον Παναθηναϊκό τον οποίο και κέρδισε εύκολα στην έδρα της. Στηρίζεται πολύ στον Κίναν Έβανς που φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, γεγονός που κάνει ακόμη δυσκολότερο το έργο των "ερυθρολεύκων" λόγω της λειψανδρίας που υπάρχει στα γκαρντ πλέον. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyuux3xld2rd)