Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ζάλγκιρις (01/03, 20:00) στο Κάουνας για την 27η αγωνιστική της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να φτιάχνει ήδη... λίστα με προβλήματα αφού τόσο ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος όσο και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν προπονήθηκαν λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν ενώ στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο βρίσκονται εν αναμονή της επιστροφής του Ναζ Μητρού Λονγκ ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Οι... πονοκέφαλοι του Μπαρτζώκα ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζάλγκιρις

Με προβλήματα πραγματοποιείται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας. Τόσο ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που έχει υποστεί οστικό οίδημα 5 χιλιοστών στον έξω μηριαίο κόνδυλο του δεξιού γόνατος όσο και ο Νάιτζελ Γουϊλιαμς – Γκος  που ταλαιπωρείται με μυϊκό σπασμό οπίσθιων μηριαίων στο αριστερό πόδι δεν συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cy8jxns99xw1)
Οι... πονοκέφαλοι του Γιώργου Μπαρτζώκα όμως δεν σταματούν εκεί αφού αναμένει και την άφιξη του Ναζ Μήτρου-Λονγκ ο οποίος υπέστη άμεση πλήξη στην αριστερή ωμοπλάτη και δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Ολλανδία και με το που φτάσει στην Ελλάδα θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz8dy6syqqt5)

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τις προπονήσεις των Πειραιωτών παραμένει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε λόγω του κατάγματος που υπέστη στο αριστερό του πόδι πριν από σχεδόν έναν μήνα.