Μία ομάδα σαν τους Γκόλντεν Στέιτ Γούοριορς πριν πεινάσει... μαγειρεύει όποτε έχοντας στο μυαλό τους την ηλικία των Κάρι, Τόμπσον και Γκριν ψάχνουν τον επόμενο ηγέτη που θα τους φέρει ξανά στη κορυφή του NBA. Ο διακαής πόθος τους δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διακαής πόθος των Γουόριορς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο NBA

Παρά την ανανέωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς με συμβόλαιο ως το 2026,  οι "πολεμιστές" ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη πρόταση για να πείσουν τον "Greek Freak" να πάει στο Σαν Φρανσίσκο και να χτίσουν μία νέα δυναστεία παρέα.

Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια οι Γουόριορς ψάχνουν ένα μεγάλο όνομα για να πλαισιώσει τον Στεφ Κάρι στα τελευταία χρόνια της καριέρας του δίνοντας του ένα κίνητρο. Ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του NBA δείχνει να είναι θετικός σε μία τέτοια συμφωνία

Θέλουν να φτιάξουν την επόμενη μέρα τους στο NBA οι Γουόριορς

Βέβαια, η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι ξεκάθαρη καθώς στο τέλος της χρονιάς τελειώνει και το συμβόλαιο του Στιβ Κερ με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν έχει παρθεί ακόμη μία οριστική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με τον προπονητή των επιτυχιών.

Κανένας δεν γνωρίζει πως θα διαχειριστούν την κατάσταση οι ιθύνοντες των Γουόριορς και τι ακριβώς θέλει να προσφέρει στο μέλλον ένας άλλος προπονητής. Όπως και να χει όμως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο η αλήθεια είναι πως με τις δυνατότητες που έχει μπορεί να ταιριάξει σχεδόν σε κάθε σύστημα.