Τίτλοι τέλους ανάμεσα στη Λαμία και τον Καρλίτος. Η ομάδα της Φθιώτιδας αποφάσισε να αποδεχτεί την σπουδαία προσφορά που έκανε η Αστάνα για τον Ισπανό επιθετικό που κάνει πράγματα και.... θαύματα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League να δίνει την τελευταία του... παράσταση στον αγώνα με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια να αποχωρεί για να συνεχίσει την καριέρα του στο Καζακστάν.

Το deal της Λαμίας με την Αστάνα για την πώληση του Καρλίτος

Η Λαμία πήρε την μεγάλη απόφαση να πει το... ναι στην Αστάνα που επιθυμούσε... διακαώς να εντάξει στο ρόστερ της τον Καρλίτος, με την ομάδα της Φθιώτιδας να φτάνει σε σπουδαίο deal με την ομάδα του Καζακστάν η οποία για να κάνει δικό της τον Ισπανό φορ του πρόσφερε συμβόλαιο που οι ετήσιες αποδοχές του "αγγίζουν" το ένα εκατομμύριο ευρώ, τα τριπλάσια δηλάδη απ' ότι έπαιρνε στη Λαμία ενώ θα καταβάλει το ποσό των 300.000 ευρώ που μπορεί να φτάσει και ως μισό εκατομμύριο λόγω των μπόνους στον ελληνικό σύλλογο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2hmqj6soz5)
Τονίζεται ότι ο Καρλίτος θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Λαμίας στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (28/02, 17:00) ενώ στην Αστάνα θα ανταμώσει με τον Γιάννη Μασούρα ο οποίος μετά την αποχώρηση του από την Κηφισιά, ανακοινώθηκε με διετές συμβόλαιο.

Η Λαμία που "χάνει" τον πρωταγωνιστή της

Ο Καρλίτος είναι αδιαμφισβήτητα ο φετινός πρωταγωνιστής της Λαμίας στη Super League αφού σε 21 συμμετοχές που έχει καταγράψει, έχει σκοράρει 10 γκολ και έχει συμβάλλει στα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του που βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας να βρεθεί στα playoffs του πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο ίδιος είχε πετύχει και φοβερό γκολ στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο τον οποίο και η ομάδα του υποχρέωσε σε ισοπαλία 2-2.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz7lqy34d2j5)

Ο Ισπανός σέντερ φορ αποχωρεί για δεύτερη φορά από το ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο είχε... συστηθεί για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ενώ στη συνέχεια επέστρεψε ξανά τον Αύγουστο του 2023 όταν και η Λαμία τον είχε αποκτήσει από τη Λέγκια.