Την ευκαιρία να αποκτήσει το τελευταίο ηγεμονικό συμβόλαιο της καριέρας του έχει ο Καρλίτος, με τον Ισπανό επιθετικό να έχει μεγάλη πρόταση από το Καζακστάν και την Αστάνα. Ο 33χρονος παίκτης της Λαμίας που διαπρέπει φέτος στη Super League δείχνει θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Να αφήσει τη Super League για την Αστάνα θέλει ο Καρλίτος της Λαμίας

Μεγάλη πρόταση έφτασε στα γραφεία της Λαμίας από την Αστάνα για την μεταγραφή του Καρλίτος. Η ομάδα από το Καζακστάν προσφέρει ένα τεράστιο συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια με τις απολαβές του να υπερδιπλασιάζονται σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει ξεχωρίσει για την εκτελεστική ικανότητα και όχι μόνο φέτος στη Super League, έχοντας σε 21 παιχνίδια, 10 γκολ και 4 ασίστ

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz7lqy34d2j5)

Δεν έχει πει το "ναι" η Λαμία στην πρόταση της Αστάνα για τον Καρλίτος

Η Αστάνα έχει όλο το χρόνο να κυνηγήσει την περίπτοση, μιας και η μεταγραφική περίοδος στο Καζακστάν λήγει στις αρχές Απριλίου, με τον Καρλίτος να είναι η πρώτη επιλογή για τη θέση του σέντερ φορ. Για να μπορέσει βέβαια να προχωρήσει η υπόθεση θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεση της και η Λαμία.

Οι "κυανόλευκοι" βρίσκονται σε κομβικό σημείο της σεζόν μιας και θέλουν μόλις δύο πόντους στα επόμενα δύο παιχνίδια για να μπορέσει να εξασφαλίσει τη παρουσία στη playoffs της Super League. Ο παίκτης είναι θετικός σε μία τέτοια μετακίνηση, αλλά αν ικανοποιηθούν τα οικονομικά "θέλω" της ομάδας δύσκολα θα προχωρήσει τελικά η μεταγραφή. 

Σημειώνεται πως αν τελικά γίνει δεκτή η πρόταση από τη Λαμία, ο Καρλίτος θα συναντήσει στην Αστάνα τον Γιάννη Μασούρα που υπέγραψε πριν λίγες ημέρες στην ομάδα του Καζακστάν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2hmqj6soz5)