Στο 87' του τελικού League Cup Αγγλίας, μεταξύ Λίβερπουλ και Τσέλσι μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι ο Κώστας Τσιμίκας, αλλά αυτό το κάτι σαν 40λεπτο ήταν αρκετό για να αφήσει το αποτύπωμά του σε ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι και να κατακτήσει ακόμα ένα τρόπαιο με τους "κόκκινους". Ο "Έλληνας Scouser", όπως τον αποκαλούν στο Μέρσεϊσαϊντ, έκανε τη σέντρα για να σκοράρει ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ στο 118' και, με αυτό το 1-0, να κατακτήσει ο Γιούργκεν Κλοπ τον... πρώτο από τους τελευταίους τίτλους του με τη Λίβερπουλ, η οποία είναι στη διεκδίκηση του FA Cup -αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Σαουθάμπτον για τον πέμπτο γύρο την προσεχή Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου- της Premier League (καθώς προηγείται στη βαθμολογία με ένα πόντο διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι, την οποία φιλοξενεί στις 10 Μαρτίου), αλλά και του Europa League, μια και είναι στη φάση των "16" και έχει μπροστά της τη Σπάρτα Πράγας (7 Μαρτίου το ματς στην Τσεχία, 14 Μαρτίου η ρεβάνς). 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czedakppdrcp)

Λίβερπουλ: Ο Τσιμίκας και ένα άξια κεκτημένο δικαίωμα

Ο Τσιμίκας, που έχει ανανεώσει προσφάτως το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ, είναι ο ορισμός του ευτυχισμένου ποδοσφαιριστή που παίρνει ό,τι του δίνεται και ζει το όνειρό του σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του πλανήτη. Λειτουργεί σχεδόν ανιδιοτελώς και διεκδικεί ό,τι του προσφέρει η δουλειά του και ο δίκαιος προπονητής του, γι' αυτό, κιόλας, πανηγυρίζει έξαλλα και με τρόπο που κάνει τους οπαδούς να τον λατρεύουν, κάθε νίκη της ομάδας του. 

Σε αυτήν την περίπτωση, έκανε ανάρτηση στην οποία απεικονίζεται με την κούπα του League Cup και λεζάντα, στα αγγλικά και με την ίδια λέξη δύο φορές, πεζοκεφαλαία και κεφαλαία, "Ξανά και ξανά". Το δικαίωμά του στη δόξα που μεταδίδει αυτό το κλαμπ είναι, αναμφίβολα, άξια κεκτημένο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TK21 (@tsimikas21)