Το χάρηκε με την ψυχή του. Και πως να μην είναι διαφορετικά; Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε την ομάδα του να κερδίζει τόσο την Τσέλσι όσο και τις ίδιες της τις απουσίες. Όμως ο απόλυτος ηγέτης της ήταν εκεί για να σηκωθεί στον ουρανό του "Γουέμπλεϊ" μετά από κόρνερ του Τσιμίκα ώστε να χαρίσει στη Λίβερπουλ  το δέκατο Carabao Cup της ιστορίας της. Ο Ολλανδός αρχηγός των "Κόκκινων" μάλιστα θέλοντας να αφιερώσει τη νίκη στον προπονητή του, τον κάλεσε ώστε να σηκώσουν μαζί την κούπα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czecz1a9tzep)

Ο ενθουσιασμός του Κλοπ δεν κρυβόταν με τίποτα. Ούτε και η συγκίνηση στα μάτια του καθώς είδε παιδιά της Κ23 που με το ζόρι συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας να παίζουν τόσο για τον σύλλογο και τη βαριά φανέλα του, όσο και για τον ίδιο ο οποίος δεν δίστασε να δώσει και αρκετό ρόνο στους νέους του. Το συνηθίζει άλλωστε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czecn08damxt)

Η αγκαλιές στον Κέλεχερ, στον Τσιμίκα, στον Έλιοτ, φυσικά στον Φαν Ντάικ αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους ήταν το μικρότερο ευχαριστώ που μπορούσε να τους πει. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο κλασικός πανηγυρισμός μπροστά στους φίλους της ομάδας με τις σφιγμένες γροθιές και τα "όλε όλε".

Το σίγουρο είναι ότι ο Κλοπ φεύγει όπως του αρμόζει στην τελευταία του σεζόν. Με τουλάχιστον έναν τίτλο. Η Λίβερπουλ διεκδικεί και τους άλλους τρεις τίτλους της σεζόν. Και μοιάζει απίθανο ο Γερμανός να μείνει μόνο στον έναν. Αυτός ο ένας όμως έχει σε μεγάλο βαθμό τη δική του σφραγίδα. Και δεν γινόταν να συμβεί διαφορετικά.