Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δράση της Super League 2 δράση της Super League 2 σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο, με την πρωτοπόρο Athens Kallithea να συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, τα Χανιά που... καραδωκούν να μένουν στο... μηδέν, την Ηλιούπολη να φεύγει με τους τρεις βαθμούς από την Κρήτη ενώ διπλό-χρυσάφι πήρε στη Ρόδο η Παναναχαϊκή που "μάχεται" να παραμείνει στην κατηγορία.

Πέρασε "αέρα" από τη Λευκάδα η πρωτοπόρος Athens Kallithea

Συνεχίζει τον... χαβά της η πρωτοπόρος Athens Kallithea που έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τη Λευκάδα επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 του Τηλυκράτη. Τους 46 βαθμούς έφτασε η ομάδα του Βοσνιάδη που παραμένει "αφεντικό" της κορυφής και βρίσκεται στο +8 από τα δέυτερα Χανιά. Ακόμη περισσότερο "βυθίστηκαν" οι Λευκαδίτες που έχουν συγκεντρώσει 15 βαθμούς και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Κυνηγόπουλος άνοιξε λογαριασμό στο ματς (0-1) στο 26ο λεπτό ενώ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Μουτίνιο διπλασίασε (0-2) τα τέρματα της ομάδας του. Ο Λουκίνας έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα με προσωπικό του γκολ στο 72ο λεπτό το οποίο και διαμόρφωσε το τελικό 0-3.


Το Αιγάλεω "μπλόκαρε" τα Χανιά

Σ' ένα ματς μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τα Χανιά που συνεχίζουν το... κυνήγι στην πρωτοπόρο Athens Kalllithea, οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στο Αιγάλεω που "έκλεισε" καλά τους χώρους και περιόρισε την επιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων που όσο και αν προσπάθησε να φτάσει στο γκολ, έπεφτε πάνω στο... αμυντικό τείχος των γηπεδούχων.

Με την ισπαλία αυτή, τα Χανιά έχασαν σημαντικό έδαφος από την Athens Kallithea από την οποία βρίσκονται στο -8 έχοντας συγκεντρώσει 38 βαθμούς. Από την άλλη, το Αιγάλεω που βρίσκεται στην όγδοη θέση, έφτασε τους 22 βαθμούς.


Διπλό-επιβίωσης για την Παναχαϊκή στη Ρόδο

Με σπουδαίο διπλό έφυγε από τη Ρόδο η Παναχαϊκή στη "μάχη" που δίνει για να διατηρηθεί στην κατηγορία, με τους Πατρινούς να νικούν με 2-1 και να παίρνουν τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει της συνέχειας. Στην ένατη θέση ανέβηκε η ομάδα της Πάτρας που... ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις και έφτασε τους 19 βαθμούς. Από την άλλη, οι Ροδίτες παρέμειναν στην έκτη θέση και στους 25 βαθμούς.

Ο Πατρινός έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο ματς στο 20ο λεπτό δίνοντας στην Παναχαϊκή το προβάδισμα με 1-0. Στο 33ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι "χτύπησαν" ξανά διπλασιάζοντας τα τέρματα τους με τον Καραγιάννη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 στο 73ο λεπτό με τον Μανιά ενώ όσο κι αν πίεσαν δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.


Mεγάλο διπλό της Ηλιούπολης στην Κρήτη

Η Ηλιούπολη που έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά και βρίσκεται σε πολύ καλό... φεγγάρι, πήρε τους τρεις βαθμούς στον αγώνα με τον Γιούχτα στην Κρήτη, "λυγίζοντας" τον αντίπαλο τους με 1-0. Η Ηλιούπολη που βρίσκεται στην τρίτη θέση ανέβηκε στους 35 βαθμούς ενώ φαίνεται πως έχει γίνει στενός... κορσές στα Χανιά από τα οποία βρίσκεται στο -3 και τα πλησιάζει... επικίνδυνα. Από την άλλη, ο Γιούχτα παρέμεινε στην 10η θέση και στους 18 βαθμούς.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντέτλερ ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 84ο λεπτό και κατ' επέκταση την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του.


Άνετη νίκη του Μακεδονικού που μπήκε στα playoffs του Α' όμιλου της Super League 2

Ο Μακεδονικός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου στον οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης και επιβλήθηκε με το εμφατικό 3-0 και πήερ το εισιτήριο για τα playoffs. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Μακεδονικός που ανέβηκε στους 30 βαθμούς και βρίσκεται στο -2 από την τρίτη Νίκη Βόλου που όμως έχει ματς λιγότερο. Στον αντίποδα, ο Απόλλωνας Πόντου που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, παρέμεινε στους 11 βαθμούς.

Ο Παναγιωτούδης έδωσε το προβάδισμα (0-1) στους φιλοξενούμενους από την άσπρη βούλα στο 27ο λεπτό ενώ ο Μπουλάτοβιτς έδωσε... αέρα δυο τερμάτων (0-2) στον Μακεδονικό στο 80ο λεπτό. Δυο λεπτά αργότερα (82'), ο Σιμόνη διαμόρφωσε το τελικό 0-3.


Ισόπαλο το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής, νίκησε ο Καμπανιακός τον Αιολικό

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΚ Β' με τν Ηρακλή, με τις δυο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους στο παιχνίδι αλλά να μην καταφέρνουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα να αναδειχθούν ισόπαλες 0-0. Στην έκτη θέση βρίσκεται η "Ένωση" με απολογισμό 25 βαθμών ενώ οι Θεσσαλονικείς είναι έκτοι με έναν βαθμό περισσότερο (26).

Ο Καμπανιακός κατάφερε να πάρει το τρίποντο στον αγώνα με τον Αιολικό τον οποίο κέρδισε με 1-0 χάρη στο γκολ του Καθάριου στο 50ο λεπτό με αποτέλεσμα να ανέβει στην ένατη θέση και να φτάσει τους 20 βαθμούς. Από την άλλη, η ομάδα της Μυτιλήνης παρέμεινε στην 11η θέση και στους 19 βαθμούς.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Super League 2

  • ΑΕΛ - Λεβαδειακός 0-0
  • ΑΕΚ Β' - Ηρακλής
  • Καμπανιακός - Αιολικός
  • Απόλλων Πόντου - Μακεδονικός 0-3
  • 26/02 15:00 Νίκη Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας

Πρόγραμμα και αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής του Β' ομίλου της Super League 2

  • Καλαμάτα - Ολυμπιακός Β' 1-0
  • Αιγάλεω - Χανιά 0-0
  • Διαγόρας - Παναχαϊκή 1-2
  • Γιούχτας - Ηλιούπολη 0-1
  • Τηλυκράτης - Athens Kallithea 0-3
  • 26/2, 16:00 Παναθηναϊκός Β' - Ιωνικός