αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δράση της Super League 2, με όλες τις ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους. Άλλες για να διατηρηθούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίες και άλλες να δίνουν τη δική τους "μάχη" για να παραμείνουν στην κατηγορία. H πρωτοπόρος Athens Kallithea "κόλλησε" στην ισοπαλία κόντρα στον Διαγόρα για την 21η αγωνιστική ενώ χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι Πελοπονήσσου ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Καλαμάτα. Τρίποντο για Χανιά, νίκη-ανάσα για Τηλυκράτη.

"Μπλόκο" της Athens Kallithea από τον Διαγόρα Ρόδου

Η πρωτοπόρος Athens Kallithea που διανύει εξαιρετική σεζόν στην Super League 2 τα βρήκε... σκούρα κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου ο οποίος με... οδηγό την προσήλωση του στην άμυνα την υποχρέωσε σε ισοπαλία (1-1), σ΄ένα ματς που μάλιστα προηγήθηκε. Οι γηπεδούχοι που φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ανέβηκαν στους 47 βαθμούς ενώ βρίσκονται στο +6 από τα Χανιά που ακολουθούν.

Ο Διαγόρος έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο ματς στο 18ο λεπτό με τον Μανιά ωστόσο η Athens Kallithea δεν άργησε να... απαντήσει αφού μόλις επτά λεπτά αργότερα (25'), ο Κυνηγόπουλος ισοφάρισε σε 1-1, σ' ένα πρώτο μέρος που είχε πολύ καλό ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι διαφύλαξαν με τον καλύτερο τρόπο την εστία τους αφού είχαν προσηλωθεί κυρίως στο ανασταλτικό και αμυντικό κομμάτι ενώ οι γηπεδούχοι όσο και αν προσπάθησαν να δημιουργήσουν κινδύνους δεν κατάφεραν να βρουν το νικητήριο γκολ με αποτέλεσμα να αρκεστούν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Υπέταξαν τον Ολυμπιακό Β' τα Χανιά

Τα Χανιά που είχαν χάσει σημαντικό έδαφος από την κορυφή μετά τα τελευταία αποτελέσματα, έβγαλαν αντίδραση και με πειστική εμφάνιση επιβλήθηκαν με 2-0 του Ολυμπιακού Β' στην Κρήτη μειώνοντας τη διαφορά τους στους 6 από την πρωτοπόρο Athens Kallithea. Ο Νίλι άνοιξε λογαριασμό στο ματς για τους γηπεδούχους στο 30ο λεπτό ενώ όσο και αν πίεσαν οι "ερυθρόλευκοι" και κηνύγησαν το γκολ της ισοφάρισης, είδαν τους Κρητικούς να διπλασιάζουν τα τέρματα τους στο 61ο λεπτό με τον Μάναλη ο οποίος έβαλε γερές βάσεις νίκης. Οι Πειραιώτες πίεσαν με στόχο να βρουν ένα γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο... παιχνίδι όμως δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα να παραμείνει το 2-0 μέχρι τέλους.

Χωρίς νικητή το Παναχαϊκή - Καλαμάτα στην Super League 2

Αν και η Καλαμάτα προηγήθηκε στο παιχνίδι και είχε τις περισσότερες μεγάλες στιγμές στον αγώνα είδε την Παναχαϊκή που δίνει τη δική της "μάχη" να παραμείνει στην κατηγορία να την ισοφαρίζει (1-1), σ' έναν αγώνα με αρκετή ένταση, χαμένες ευκαιρίες, ακυρωθέν γκολ και δοκάρια. Στην πέμπτη θέση με 33 βαθμούς βρίσκεται η "Μαύρη Θύελλα" ενώ οι Πατρινοί που κάθε βαθμός τους είναι... χρυσάφι, βρίσκονται στην 10η θέση και στους 20 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά δυνατά στο ματς ενώ "άγγιξαν" το γκολ μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Λόπεζ ο οποίος εξαπέλυσε φοβερό μακρινό σουτ το οποίο και σταμάτησε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας ενώ στη συνέχεια η μπάλα 'έμεινε" ζωντανή στην περιοχή όμως κατάφεραν οι γηπεδούχοι να την απομακρύνουν σε κόρνερ. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czk3psgfdlpd)
Το κόρνερ εξελίχθηκε σε... δώρο για την Καλαμάτα καθώς πήρε προβάδισμα στο σκορ (0-1) με τον Μπαράλες ο οποίος πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους νικώντας την άμυνα της Παναχαϊκής και με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czk3vv2078mp)
Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και πήραν τα ηνία του παιχνιδιού με στόχο να βουν το γκολ της ισοφάρισης ενώ απείλησαν δυο φορές σε διάστημα πέντε λεπτών όμως η αμυντική λειτουργία της Καλαμάτας είχε σωστή αντίδραση και απέτρεψε το γκολ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czk3xt8ns5wx)
Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, η Παναχαϊκή κέρδισε πέναλτι στο 44ο λεπτό, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα για μαρκάρισμα του Βαλεριάνου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντε Τομάς ο οποίος ευστόχησε από τα 11 βήματα και ισοφάρισε σε 1-1 στο 45+2'.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czk4iv4bx0m1)
Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η Καλαμάτα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 49ο λεπτό ξανά με τον Μπαράλες ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ καθώς ο Αργεντινός επιθετικός των φιλοξενούμενων ήταν εκτεθειμένος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czk5dhebh5ll)
Η Καλαμάτα που όσο κυλούσαν τα λεπτά έπαιρνε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 58ο λεπτό ωστόσο η μπάλα δεν έκανε το... χατίρι στον Καρασαλίδης ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czk4rot30hbt)
Στο τελευταίο μέρος του αγώνα, η Καλαμάτα πίεσε ασφυκτικά τα καρέ της Παναχαϊκής όμως οι Πατρινοί είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Κολοβούρη ο οποίος με δυο σπουδαίες εμφανίσεις γλίτωσε το γκολ για την ομάδα του με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czk5l0wazfb5)

Το Αιγάλεω "λύγισε" την Ηλιούπολη

Μετά το διπλό στην Κρήτη, η "ανεβασμένη" Ηλιούπολη δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στο Αιγάλεω το οποίο την υποχρέωσε σε ήττα με 1-0 και της στέρησε τη δυνατότητα να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τα Χανιά και να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά. Στην τρίτη θέση και στους 35 βαθμούς παρέμεινε η Ηλιούπολη που βρίσκεται στο -6 από την δεύτερη θέση και στο +2 από τον τέταρτο Ιωνικό. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπουλάρι στο 24ο λεπτό ενώ όσο κι αν απείλησαν οι φιλοξενούμενοι που είχαν καλές στιγμές στο ματς, δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα να φύγουν ηττημένοι από το Αιγάλεω.

"Λευκή" ισοπαλία για Ιωνικό - Άνετη νίκη του Τηλυκράτη επί του Παναθηναϊκού Β'

Χωρίς νικητή (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Γιούχτα στη Νίκαια, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν τις στιγμές τους, τους γηπεδούχους να είναι πιο απειλητικοί όμως να μην καταφέρνουν να πετύχουν το "χρυσό" γκολ χάρη στην καλά οργανωμένη άμυνα των Κρητικών με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην τέταρτη θέση και να χάνουν την ευκαιρία να φτάσουν την Ηλιούπολη που βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Donaldoni Zambou Nguemechieu ο Τηλυκράτης πήρε το τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' του οποίου επικράτησε με 2-0 στην Λευκάδα και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην "μάχη" που δίνει να παραμείνει στην κατηγορία, με την ομάδα του Φάνη Γκέγκα να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Ο Καμερουνέζος επιθετικός μετέτρεψε τον αγώνα σε προσωπική υπόθεση αφού χάρη σε δυο δικά του γκολ σε διάστημα δυο λεπτών στο πρώτο μέρος (42', 44') έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κόντρα στο "τριφύλλι" που βρίσκεται στην ένατη θέση με 20 βαθμούς.

Το αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής του Β' ομίλου

Χανιά - Ολυμπιακός Β' 2-0
Παναχαϊκή - Καλαμάτα 1-1
Athens Kallithea - Διαγόρας 1-1
Ιωνικός - Γιούχτας 0-0
Τηλυκράτης - Παναθηναϊκός Β' 2-0
Αιγάλεω - Ηλιούπολη 1-0