ΑΕΛ και Λεβαδειακός διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο μεγάλο ντέρμπι της του Α' ομίλου της Super League 2, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν τις στιγμές τους στον αγώνα όμως καμία από τις δυο να μην βρίσκει το "χρυσό" γκολ με αποτέλεσμα να αναδειχθούν ισόπαλες 0-0 σ' ένα ματς με αρκετή ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα. Λίγο έλειψε να... κλέψει τη νίκη η Λάρισα στο 86ο λεπτό, με τον Γκροφ να λέει... όχι σε σουτ του Πλέγα.

Οι πρωτοπόροι Βοιωτοί που παραμένουν... αφεντικά της κορυφής βρίσκονται στην πρώτη θέση με 52 βαθμούς ενώ η Λάρισα που ακολουθεί στη δεύτερη θέση έφτασε τους 43 βαθμούς και βρίσκεται στο -9 .

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cze56t7z8zap)

"Φτωχό" σε ευκαιρίες το πρώτο μέρος μεταξύ ΑΕΛ και Λεβαδειακού, με τις "μονομαχίες" να κυριαρχούν

ΑΕΛ και Λεβαδειακός γνωρίζοντας την σημασία της μεταξύ τους αναμέτρησης, μπήκαν αρκετά δυνατά στο ματς ενώ είχαν ως κύριο μέλημα τους να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στον αγωνιστικό χώρο. Τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι "μονομαχίες" μεταξύ των παικτών κυριαρχούσαν από τα πρώτα λεπτά μην επιτρέποντας το παιχνίδι να αποκτήσει καλό ρυθμό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cze5aj2lmoq1)
Όσο κυλούσαν τα λεπτά, οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατούν καλύτερα και να κυκλοφορούν καλύτερα τη μπάλα ενώ στο απείλησαν αρχικά στο 18ο λεπτό με τον Μπαϊροβιτς ο οποίος επιχείρησε να "κρεμάσει" σε σέντρα-σουτ τον Σουλούκο που απομάκρυνε τη μπάλα που είχε πάρει περίεργη τροχιά σε κόρνερ και στο 20ο λεπτό με σουτ του Βίχου το οποίο πέρασε ψηλά άουτ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cze5pqfqjzdl)
Ο Λεβαδειακός αν και έδειχνε να έχει τα ηνία... έπεφτε πάνω στο αμυντικό "τείχος" της ΑΕΛ η οποία έκλεινε καλά τους χώρους και έδινε ιδιαίτερη έμφαση στο ανασταλτικό και αμυντικό κομμάτι με στόχο να περιορίσει τις επιθετικές... ορέξεις του αντιπάλου της. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους δεν σημειώθηκε κάποια σημαντική φάση με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια (0-0), σ' ένα ημίχρονο με ελάχιστες καλές στιγμές.


Χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν για τις δυο ομάδες

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν πάνω-κάτω ο ίδιος, το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση και μαρκαρίσματα ενώ οι "μάχες" στο κέντρο κυριαρχούσαν. Στο 53ο λεπτό ο Λεβαδειακός είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Μπαϊροβιτς ο οποίος ... πάτησε περιοχή και εξαπέλυσε σουτ από πλάγια θέση το οποίο απέκρουσε σωτήρια ο Σουλούκος που κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cze5vunzw7ah)
Στη συνέχεια, το ματς έδειχνε να... γέρνει υπέρ του Λεβαδειακού ωστόσο οι παίκτες του Οφρυδόπουλου αν και ήταν περισσότερο απειλητικοί δεν έφτασαν σε κάποια μεγάλη φάση ενώ κόντρα στη ροή του αγώνα η Λάρισα έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει στο 86ο λεπτό με τον Πλέγα ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή και υποχρέωσε τον Γκροφ να κάνει την επέμβαση του... αγώνα αφού χάρη στην δική του απόκρουση κράτησε ανέπαφη την εστία του και κατ' επέκταση το μηδέν για τον Λεβαδειακό. Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα, δεν σημειώθηκε κάποια φάση και έτσι το 0-0 παέμεινε μέχρι τέλους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cze71aheuo9d)

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός (72′ λ.τ Νίνο), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (86′ Θωμαΐδης), Κοσσονού (64′ Φατάι), Κ. Παπαγεωργίου (64′ Στίνα), Πεντρόσο, Μαυριάς (72′ Παπαδόπουλος).

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Ντεντάκης, Πίρινεν, Μεχία, Μπελμόντε (71′ λ.τ Κωστή), Γκουστάβο (63′ Νίκας), Κουάδρα (78′ Πολέττο), Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς (71′ Τσιριγώτης).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cze7u9b5ql01)