Μετά τη λήξη τoυ παιχνιδιού μεταξύ της Κοζάνης και της ΑΕΚ Β για την 23η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Super League 2, που βρήκε νικήτρια τη δεύτερη, 1-0, με το γκολ του, αδελφού του Λιβάι Γκαρσία, Τζούντα, οι παίκτες των δύο ομάδων προπηλακίστηκαν στο ταρτάν του σταδίου και ο καβγάς μετά ξύλου φέρεται να συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια. 

Παίκτες και οπαδοί της Κοζάνης θεώρησαν εαυτόν θιγμένο, αφού παραπονέθηκαν στο διαιτητή της αναμέτρησης ότι κατακύρωσε το γκολ του Γκαρσία αν και σκόραρε με το χέρι, στο 18'. Ωστόσο, οι αντίπαλοί τους σε αυτό το παιχνίδι για τη Super League 2 έγιναν στόχος τους και η ένταση κράτησε και στη φυσούνα, αλλά και στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου. 

kozan.gr:  Μικροεπεισόδια, μεταξύ των παικτών, με τη λήξη του αγώνα Κοζάνη - ΑΕΚ Β' 0 -1


Super League 2: Η ΑΕΚ καταγγέλλει στοχευμένη επίθεση από την Κοζάνη

Συγκεκριμένα, άνθρωποι από την αποστολή της ΑΕΚ καταγγέλλουν στοχευμένη επίθεση από ανθρώπους της Κοζάνης, κατά την πορεία προς τα αποδυτήρια. Τονίζουν, μάλιστα, ότι είχαν "στιγματίσει" τον προπονητή Νίκο Κούστα και τον Ηλία Ατματσίδη. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία που λογίζεται ως ντοκουμέντο, με τον Αποστόλη Χριστόπουλο να έχει σκισμένη φανέλα και τα δάχτυλα στη μύτη, η οποία φέρεται να χτυπήθηκε από γροθιά ανθρώπου της Κοζάνης

xistopoulos_kozani_aek_b