Δύο ματς περιελάμβανε το μενού της Super League 2, που ολοκληρώθηκαν οι εξ αναβολής αναμετρήσεις του πρωταθλήματος για την 21η αγωνιστική του Α' ομίλου και για τη 18η αγωνιστική του Β' Ομίλου. Νίκη-χρυσάφι για την ΑΕΛ που έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β', θρίαμβος της Νίκης Βόλου που επιβλήθηκε με το εμφατικό 5-0 του Απόλλωνα Πόντου, τον οποίο "βύθισε" κι άλλο στη βαθμολογία.

Πολύτιμο τρίποντο της Λάρισας στη Θεσσαλονίκη, "λύγισε" με 2-1 τον ΠΑΟΚ Β'

Συνεχίζει να... καταδιώκει τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό η Λάρισα που χάρη στα δυο γκολ που βρήκε μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (48', 52') κατάφερε να φύγει με σπουδαίο διπλό από τη Θεσσαλονίκη νικώντας με 2-1 τον ΠΑΟΚ Β', που αν και μείωσε στο σκορ, δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από το ματς. Οι "βυσσινί" που βρίσκονται στη δεύτερη θέση ανέβηκαν στους 42 βαθμούς, ενώ έχουν παιχνίδι λιγότερο από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, από τον οποίο βρίσκονται στο -9. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς παρέμειναν στην 6η θέση με 24 βαθμούς.

Η ΑΕΛ βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα δίχτυα αφού άνοιξε λογαριασμό σο ματς στο 48ο λεπτό με τον Κοσονού, ενώ μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα (52') "χτύπησε" ξανά με τον Στίνα, ο οποίος έδωσε... αέρα δυο τερμάτων (2-0) στην ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ Β' αν και μείωσε σε 2-1 με τον Τσοπούρογλου στο 62ο λεπτό και πίεσε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς, με αποτέλεσμα το 2-1 υπέρ της Λάρισας να παραμείνει μέχρι τέλους.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης):
 Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Παναγιώτου (55′ Πανίδης), Παντεκίδης, Φίλων, Κωττάς, Γιαξής, Σνάουτσνερ (30′ Τσοπούρογλου), Γκούμας (55′ Σπυράκος), Δαρέλας (81′ Σαποβάλοφ), Κανίς (81′ Κουαλιάτα).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Μαϊδανός (79′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Θωμαΐδης, Καλουτσικίδης, Θ. Παπαγεωργίου, Κ. Παπαγεωργίου (79′ Γιανναράκης), Φατάι (86′ Κόσιτς), Μαυριάς (70′ Νίνο), Στίνα, Κοσσονού (86′ Μορέιρα).

Θρίαμβος της Νίκης Βόλου, "διέλυσε" με 5-0 τον Απόλλωνα Πόντου

Η Νίκη Βόλου μετέτρεψε σε... υγιή περίπατο τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, τον οποίο και συνέτριψε με το εμφατικό 5-0. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου επέστρεψε ξανά στα θετικά αποτελέσματα και ανέβηκε στους 32 βαθμούς παραμένοντας στην τρίτη θέση. Από την άλλη, ο Απόλλωνας Πόντου που "παλεύει" για τη σωτηρία του στη Super League 2, παρέμεινε στην τελευταία θέση με 11 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, ενώ δεν άργησαν να προηγηθούν, καθώς στο 14ο λεπτό ο Γαβριηλίδης έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο ματς (1-0). Ο Μιράντα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 34ο λεπτό, η οποία πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-0. Το δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να είναι... μονόλογος για τη Νίκη Βόλου. Ο Παναγιωτίδης σημείωσε το 3-0 στο 58ο λεπτό, ενώ ο Μιράντα βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικότ του γκολ στο 62ο λεπτό. Στο 88' ο Κρητικός έδωσε διαστάσεις... θριάμβου, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος):
 Γκαραβέλης, Γαβριηλίδης, Μπαχανάκ, Ανδρέου (46′ Τοπαλίδης), Να’α (39′ Γιαννίτσης), Πέττας, Λίταινας, Παναγιωτίδης (63′ Μπαλλάς), Μιράντα, Πολίτης (70′ Κρητικός), Κάσσος (63′ Κουτσιμπάνας).

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι (77′ Αμπούντου), Κάρδαρης, Αμαραντίδης, Μπλανκ Καζάου, Μουμίν, Μπούμπας (70′ Νοβίκοφ), Ακένα (53′ Φλένσμποργκ), Ίννος (77′ Μαρτίνες), Αλμπάνης (53′ Σκάλα).