Ολυμπιακός και Άλεκ Πίτερς θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, με τον Αμερικανό άσο που είναι ένας εκ των παικτών-κλειδιά της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα να παραμένει στο λιμάνι και στα ερυθρόλευκα για ακόμα δυο χρόνια. Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την επέκταση των δυο πλευρών μέσω ενός ιδιαίτερου βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο παίκτης.

Η ξεχωριστή ανάρτηση της γυναίκας του Πίτερς και η κόρη του ντυμένη στα ερυθρόλευκα

Δύο από τα πιο σημαντικά άτομα της ζωής του Άλεκ Πίτερς, η σύζυγός του, Μάντισον, και η κόρη του είναι αναμφίβολα οι δυο μεγαλύτερες θαυμάστριές του. Η γυναίκα του εξέφρασε με έναν ξεχωριστό τρόπο τη χαρά της για την ανανέωση του αγαπημένου της με τον Ολυμπιακό, αναρτώντας μια υπέροχη φωτογραφία με την ίδια να κρατά στην αγκαλιά της την κόρη τους ντυμένη στα ερυθρόλευκα και να τη συνοδεύει με την εξής λεζάντα: "Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανη για τον αγαπημένο μας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα είμαστε με τον Ολυμπιακό τις δύο επόμενες σεζόν".




Το μήνυμα του Άλεκ Πίτερς για τη διετή ανανέωσή του με τον Ολυμπιακό

Ο Άλεκ Πίτερς φέρεται πως έχει βρει την... Ιθάκη του στον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό άσο να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τις οποίες εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο, αφού οι "ερυθρόλευκοι" του πρότειναν νέο διετές συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια για τα επόμενα δυο χρόνια. Οι υπογραφές "έπεσαν" και έτσι ο Πίτερς θα παραμείνει στο λιμάνι, κάτι το οποίο φρόντισε να μοιραστεί μέσω ανάρτησής του στα social media, με τα σχόλια από τους οπαδούς των Πειραιωτών να πέφτουν... βροχή.