Στα "ερυθρόλευκα" για ακόμη δυο χρόνια ο Άλεκ Πίτερς. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επέκταση της συνεργασίας του με τον Αμερικανό άσο ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα με την οποία πανηγύρισε πρόσφατα το Κύπελλο Ελλάδος.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προανήγγειλε την είδηση από το πρωί "ανεβάζοντας" στα social media... μια διαφορετική καλημέρα! 

Λίγο μετά τον πρωινό καφέ εμφανίστηκε το χέρι του Άλεκ Πίτερς να βάζει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδος

Η ανανέωση του Πίτερς στον Ολυμπιακό και η δικαίωση του Μπαρτζώκα

Ο όρος "ήταν δίκαιο και έγινε πράξη" φαντάζει ως ο πιο ιδανικός για να περιγράψει την επέκταση του συμβολαίου με έναν παίκτη που αποκτήθηκε ως ιδανικός παρτενέρ του Σάσα Βεζένκοφ στη θέση "4" και που κατάφερε το σχεδόν αδύνατο: Να φορέσει τα παπούτσια του περσινού MVP της Euroleague και ουσιαστικά να μην αφήνει το κενό του να φανεί! 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cx7fdlifiolt)

Οι αριθμοί του Πίτερς στη φετινή Euroleague είναι - χωρίς ίχνος υπερβολής - αριθμοί... Σάσα! 14,3 πόντοι, 5,2 ριμπάουντ και δείκτης αξιολόγησης 16.1. Η στατιστική, όμως, λέει... τη μισή αλήθεια για την τεράστια συνεισφορά του Αμερικανού στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να διατηρήσει τα σκήπτρα του εντός συνόρων και να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής στην Euroleague. 

Με 54,8% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα ο κορυφαίος σουτέρ των "ερυθρόλευκων" προσφέρει στον Γιώργο Μπαρτζώκα την πολυτέλεια του αξιόπιστου σουτ έξω από τα 6,75 σε μια ομάδα που λόγω των "μηχανισμών" του προπονητή της μπορεί να δημιουργεί ελεύθερα σουτ από την περιφέρεια. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cx0l7a9jzr8p)

Ο Άλεκ Πίτερς, βέβαια, αποτελεί άλλη μια δικαίωση του Έλληνα προπονητή, καθώς στα χέρια του εξελίχθηκε από ρολίστα πολυτελείας σε απόλυτο πρωταγωνιστή και εκκολαπτόμενο MVP μιας ομάδας με το ειδικό βάρος του Ολυμπιακού. Ο Μπαρτζώκας τον πίστεψε, τον βοήθησε να βελτιωθεί, και μαζί με τους συνεργάτες του παρουσιάζουν ένα ακόμη "θαύμα μετάλλαξης" αθλητή που ήρθε στο Στάδιο "Ειρήνης και Φιλίας". 

"Μπορείς να συνηθίσεις αυτή τη θέα για άλλα δύο χρόνια";

Ως επίλογο της συμφωνίας με τον Άλεκ Πίτερς η ΚΑΕ Ολυμπιακός επεφύλαξε το πιο συγκινητικό βίντεο της ημέρας. Σε αυτό πρωταγωνιστούν ο Αμερικανός, η σύζυγός του, αλλά και το νεογέννητο μωράκι τους. Απολαύστε το...