Τα πράγματα που κάνει στο NBA ο Βικτόρ Γουεμπανιάμα δεν έχουν προηγούμενο. Ο Γάλλος ρούκι των Σαν Αντόνιο Σπερς είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι που στα χέρια του Γκρεγκ Πόποβιτς γίνεται ακόμη καλύτερος. Οι επιδόσεις του αλλά και οι φάσεις που βγάζει θυμίζουν ταινία και πιο συγκεκριμένα το περιβόητο... Space Jam.

Ο Γουεμπανιάμα έγινε... Τζόρνταν στο αληθινό "Space Jam" του NBA

Ο Βικτόρ Γουεμπανιάμα εντυπωσιάζει στο NBA με τις προσωπικές φάσεις που κάνει. Υπάρχουν περιπτώσεις που ο Γάλλος σούπερ σταρ δείχνει πως έχει έρθει στη γη από κάποιον άλλον πλανήτη. Μάλιστα, στον αγώνα κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ το τελείωμα που έκανε θύμισε... Space Jam.

Το χαρακτηριστικό κάρφωμα του Μάικλ Τζόρνταν που έδωσε τη νίκη στα Looney Tunes έγινε αναπαράσταση από τον ύψους 2,24 φόργουορντ-σέντερ των Σαν Αντόνιο Σπερς σε κανονικό αγώνα, με τον "Γούεμπι" να ολοκληρώνει τη φάση εντυπωσιακά.


Τρελαίνει κόσμο στο NBA ο Γουεμπανιάμα

Ο Γουεμπανιάμα έχει φέτος στο NBA 20,5 πόντους μέσο όρο, 10 ριμπάουντ, και 3,2 ασίστ. Έχει ανά παιχνίδι 3,2 κοψίματα, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα απίστευτο triple double με 10 κοψίματα στον αγώνα κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς

Ο "Γουέμπι" έχει πετύχει ήδη 26 double double στα 49 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, εντυπωσιάζοντας τους "ειδικούς" του NBA με τα κατορθώματά του αλλά και τις... διαστάσεις του. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει άνοιγμα χεριών κοντά στα 2,50 μέτρα και μπορεί να μαρκάρει κάθε θέση λόγω της "πλαστικότητας" των κινήσεών του

Victor Wembanyama's January Highlights | Kia NBA Western Conference Rookie of the Month #KiaROTM