Ο κακός χαμός έγινε στο All Star Game του NBA στην Ιντιάνα με διάφορους πρωταγωνιστές. Εκείνος βέβαια που έκλεψε την παράσταση ήταν ο γιος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Λίαμ, που έδειξε στον πατέρα του πώς πρέπει να καρφώνει κανονικά και να τελειώνει τις φάσεις.

Το NBA All Star Game ξεκίνησε με κάρφωμα του Αντετοκούνμπο... τζούνιορ

Το NBA All Star Game είχε πολλές εντυπωσιακές φάσεις, κυρίως βέβαια με τα τρίποντα του Ντάμιαν Λίλαρντ από το κέντρο, με το θέαμα να οδηγείται περισσότερο σε... διαγωνισμό τριπόντων. Παρ' όλα αυτά, τα εντυπωσιακά καρφώματα δεν έλειπαν από τη βραδιά, με το πρώτο όλων να κάνει ο Λίαμ Αντετοκούνμπο, δίνοντας το βροντερό «παρών».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σήκωσε ψηλά τον γιο του στα χέρια του, μ' εκείνον να ολοκληρώνει εντυπωσιακά τη φάση, αποδεικνύοντας περίτρανα πως τα γονίδια δεν κρύβονται.  

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz8oddxddj9t)

Το κάρφωμα του Μπράνσον και το... λέι απ του Γιόκιτς στο NBA All Star Game

Σ' ένα παιχνίδι που το ένα ρεκόρ έσπαγε μετά το άλλο, υπήρξαν και στιγμές που ελάχιστοι περίμεναν ότι μπορούν να δουν. Μία από αυτές τη χάρισε ο σούπερ σταρ των Νιου Γιορκ Νικς, Τζέιλεν Μπράνσον, που έδειξε ότι μπορεί να καρφώσει προς έκπληξη όλων

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz8qtjksd2qx)
Αντίστοιχα, δεν θα μπορούσε από αυτή τη λίστα και ο Νίκολα Γιόκιτς, που ενώ είχε την ευκαιρία να φτάσει το συνολικό σκορ στους 400 πόντους λίγα δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε εκείνος έκανε τα κολπάκια του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει ένα από τα... χειρότερα λέι απ της ιστορίας επίτηδες!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz8r8w458nxl)

Το μυαλό του Αντετοκούνμπο συνεχίζει να είναι στο... κοτόπουλο

Κάποιοι μάλλον αρχίζουν και πιστεύουν πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την οικογένειά του αυτό που αγαπάει περισσότερο δεν είναι το μπάσκετ, αλλά τα... κοτόπουλα. Το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, καθώς εκτός από τις φτερούγες που δίνουν δωρεάν οι Μιλγουόκι Μπακς στην έδρα τους, ο "Greek Freak" ακόμη και στην απονομή του τροπαίου είχε το μυαλό του εκεί, λέγοντας την επική ατάκα " winner, winner, chicken dinner"

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz8rgi1x7ekp)

Τα "νεύρα" του Αντετοκούνμπο με τις ηλικίες των συμπαικτών του στο ΝΒΑ All Star Game

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, πάντως, ήταν πως οι δύο σούπερ σταρ των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ντάμιαν Λίλαρντ, ήταν οι μεγαλύτεροι ηλικιακά της ομάδας τους στην Ανατολή. Ο "Greek Freak" δεν μπορούσε να το πιστέψει, μιας και βρίσκεται μόλις στα 29 του χρόνια.

Γι' αυτόν τον λόγο "πείσμωσε" και έπιασε τον συμπαίκτη του και του είπε αστειευόμενος: "Είμαστε οι μεγαλύτεροι σε ηλικία στην ομάδα. Πρέπει να νικήσουμε κάτι παιδάκια για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο Έλληνας φόργουορντ ουσιαστικά εννοούσε πως για να μπορέσουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στην Ανατολή πρέπει να κερδίσουν τους νεότερους συμπαίκτες του στο All Star Game

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz8p6gs6jjmp)

Η backstage σφαλιάρα του Γιόκιτς στον Ντόντσιτς

Δεν θα μπορούσε να λείπει βέβαια από τα backstage του All Star Game το παρεάκι των Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς , με τον Σέρβο να δίνει συνέχεια στην πλάκα που έχει ξεκινήσει με τον Σλοβένο. Μετά το νερό που του έριξε στη συνέντευξη Τύπου τον πείραξε και στην προθέρμανση των δύο ομάδων.

Εκεί ο Σέρβος σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς έριξε σφαλιάρα στον γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς μ' εκείνον να δείχνει πως δεν μπορεί να κρατήσει κακία στον συμπαίκτη του στη Δύση

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz8nuzrx1dwh)