Μετά από μία πολύ κακή εβδομάδα και τις ήττες από την Μπάγερ Λεβερκούζεν και Λάτσιο, η Μπάγερν Μονάχου συνέχισε στα ίδια επίπεδα χάνοντας και από την Μπόχουμ στη Bundesliga. Παρόλο που προηγήθηκαν νωρίς χάρις σε γκολ του Μουσιάλα, οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν της εις βάρος του κατάσταση.

Προηγήθηκε η Μπάγερν αλλά το γύρισε η Μπόχουμ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους "Βαυαρούς" να προηγούνται νωρίς στο σκορ χάρις σε προσωπική προσπάθεια και γκολ του Μουσιάλα στο 14ο λεπτό. Η αναμέτρηση βέβαια δεν συνεχίστηκε για πολύ ακόμα μιας και στο 21ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε το παιχνίδι λόγω των οπαδών.

Η διακοπή φαίνεται πως έκανε καλό στη Μπόχουμ που συνήλθε από την αρχική ψυχρολουσία και ξεκίνησε να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα δεν έμεινε μόνο στην πίεση αλλά κατάφερε στο 38ο λεπτό σε μία αντεπίθεση να κάνει το 1-1 με τον Ασάνο.

Η άνοδος των γηπεδούχων με την Μπάγερν να προσπαθεί να απειλήσει μόνο με τον Κέιν που ενώ βρέθηκε δύο φορές σε καλή θέση να απειλήσει τελικά δεν τα κατάφερε. Η Μπόχουμ όμως από τη πλευρά της συνέχισε να απειλεί τους Βαυαρούς και μετά από ένα κόρνερ κατάφερε να κάνει το 2-1 στο 44ο λεπτό με τον Σλότεμπερκ.

Παρά τα 14(!) λεπτά καθυστερήσεων λόγω της διακοπής και την πίεση της Μπάγερν, η Μπόχουμ πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-1.

Έμεινε με 10 η Μπάγερν και 3-1 με πέναλτι η Μπόχουμ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Βαυαρούς να μπαίνουν στον αγώνα για να ανατρέψουν το εις βάρος του αποτέλεσμα. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ όμως ενώ ξεκίνησε καλά η εκ νέου διακοπή τους έφερε ξανά σε σύγχυση. Ο Γερμανός προπονητής προσπαθούσε να αλλάξει τα κακώς κείμενα με αλλαγές αλλά δεν τα κατάφερνε.

Στο 77ο λεπτό η Μπόχουμ έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα της Μπάγερν με τον Ουπαμεκανό να κάνει πέναλτι και να δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Στόγκερ ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 3-1 για την ομάδα δίνοντας της προβάδισμα δύο γκολ έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα υπέρ τους. 

Μείωσε σε 3-2 αλλά παρέμεινε σε νευρική κρίση η Μπάγερν

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα και τα κατάφεραν με τον Χάρι Κέιν να εκμεταλλεύεται την εντυπωσιακή προσπάθεια του Τελ και να μειώνει σε 3-2 στο 87ο λεπτό.

Στα τελευταία οκτώ λεπτά οι παίκτες του Τόμας Τούχελ έπαιξαν κάτι σαν επίθεση καθώς προσπαθούσαν να βρουν τρόπους να σκοράρουν και να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν, με τον Χάρι Κέιν να χάνει μία απίστευτη ευκαιρία στο 90+4. Το τελικό αποτέλεσμα φέρνει την Μπάγερν Μονάχου στο -8 από την Λεβερκούζεν που δείχνει ούτως ή αλλως ασταμάτητη.