Μεγάλες μάχες στην απογευματινή ζώνη της Premier League τόσο όσον αφορά την ουρά, όσο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε τη νίκη κόντρα στην Γουέστ Χαμ που ακόμη να ξεπεράσει το σοκ της εντός έδρας "εξάρας" από την Άρσεναλ και ανέβηκε στους 24 βαθμούς και σε απόσταση ασφαλείας από την "επικίνδυνη ζώνη" (19 έχει η 18η Έβερτον). Τα γκολ των "Φόρεστερς" πέτυχαν ο Αβονίγι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+5') και ο Χάντσον-Οντόι στις καθυστερήσεις του δεύτερου (90+4').

Η Άστον Βίλα πήρε κεφάλι από την Τότεναμ ενόψει τετράδας στην Premier League

Η Τότεναμ γνώρισε ήττα-σοκ από την σταθερότατη ομάδα της... μέσης του βαθμολογικού πίνακα, Γουλβς. Οι "Λύκοι" προηγήθηκαν με γκολ του Ζοάο Γκόμες (η επόμενη μεγάλη πώλησή τους ίσως το επόμενο χρονικό διάστημα) στο 42'. Η Τότεναμ ισοφάρισε με το... καλησπέρα στο δεύτερο μέρος με τον Κουλουσέφσκι (46') όμως και πάλι ο Γκόμες στο 63' έβαλε μπροστά την ομάδα του. Με τον Ζοζέ Σα σταθερότατο κάτω από τα γκολπόστ, το τελικό αποτέλεσμα έμεινε ως έχειν και τα "Σπιρούνια" του Ποστέκογλου έχασαν πολύτιμους βαθμούς ενόψει της μάχης της τετράδας.

Στην τέταρτη θέση πλέον βρίσκεται η Άστον Βίλα η οποία πέρασε από το "Craven Cottage" νικώντας με 2-1 τη Φούλαμ χάρη σε δύο γκολ του Γουότκινς (23', 56'). Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα κατάφερε να μειώσει με τον φορμαρισμένο Ροντρίγκο Μουνίθ στο 63' όμως το σκορ δεν άλλαξε στο τέλος. Οι "Κότατζερς" βρήκαν πρώτοι γκολ με τον Ριμ όμως ο VAR ακύρωσε το τέρμα. Το ίδιο συνέβη και στο γκολ του Μορένο όπου πάλι με παράμβαση VAR ακυρώθηκε γκολ και των "Χωριατών".

Στο τελευταίο αποτέλεσμα του απογεύματος η Νιουκάστλ κατάφερε να κρατήσει τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε γκολ του... αειθαλή Ρίτσι στο 90+2'. Η Μπόρνμουθ φλέρταρε εις διπλούν με το διπλό καθώς βρήκε δύο φορές το προβάδισμα, μία με Σολάνκε στο 51' και μία με Σεμένιο στο 69' με τον Γκόρντον να έχει ισοφαρίσει στο ενδιάμεσο (58') σε 1-1.